Budoucnost je nejistá. Nad vztahem Petra Vojnara a Lucie Vondráčkové visí otazník

3. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Lucie Vondráčková, Petr Vojnar (Foto ČTK)

Je Petr Vojnar stále ještě s Lucií Vondráčkovou? Na otevíračce jedné kavárny totiž dorazil sám. A podle svých slov ani sám nevěděl, kde se jeho přítelkyně nachází. Nebo že by už to přítelkyně nebyla? Informace přinesl Blesk.

Nad jejich vztahem už nějakou dobu visí otazník, mnoho lidí jejich lásce nedává moc velkou šanci. Společně chodí jen na pracovní akce, na soukromé dorazí většinou každých zvlášť, a pak netuší, kde je ten druhý. “Máme toho opravdu daleko více než v létě, kdy jsme spolu byli víc. Navíc já se chci co nejvíc starat o syna, ten je na prvním místě,” tvrdil ještě před časem Petr Vojnar. Ten má z předchozího vztahu syna Sebastiana.

Ovšem v době, kdy se rapidně zvyšují čísla nakažených, se ruší i spousta akcí. “Je pravda, že mi odpadly firemní večírky a divadlo taky. Tohle je asi jedno z posledních moderování, co do konce roku mám,” přiznal Blesku moderátor, když moderoval reopening jedné kavárny.

Na to, kde je jeho přítelkyně, zpěvačka Lucie Vondráčková, jen pokrčil rameny. Podobně odpověděl i na otázku, zda spolu budou o Vánocích. “Vánoce ještě opravdu neřeším, ale dárky mám pro všechny nakoupené. Většinou to mám tak, že do 23. prosince jsem se synem u mě a Štědrý den je u maminky. Jak to bude mít Lucka nevím, ještě jsme se o tom nebavili. Budoucnost je nejistá,” přiznal Vojnar.

Zpěvačka má s hokejistou Tomášem Plekancem dva syny, kteří jsou ale ve střídavé péči. I ona už určitě musí vědět, jak to budou mít na Vánoce a na Silvestra. Zřejmě o tom zatím neměla čas poinformovat Petra.

Celebrity - další články

Doporučujeme