Playboy chce Lucii Vondráčkovou. Ta nabídkám stále odolává. Důvod vás patrně překvapí

3. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Lucie Vondráčková (Foto Frekvence 1)

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková se v rozhovoru pro Superchat svěřila, že ji už po několikáté uhání Playboy, aby pro ně nafotila sexy spoře oděné fotografie. MILFKY jsou prý teď v kurzu, což Lucie podle jejich tvrzení je. Ta ale těmto lákavým nabídkám stále odolává. Proč?

Na titulce Playboye se už vystřídalo spoustu českých celebrit a pro většinu to byla velká pocta. Včetně Olgy Lounové, která byla během focení těhotná a stala se tak první českou ženou, která fotila pro Playboy s bříškem. Není to tedy nic neobvyklého a je pochopitelné, že takovou významnou ženu českého showbyznysu by Playboy na svou titulku chtěl. 

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial)

Lucii je sice už přes 40, to ale není žádný problém. Dostala se tak totiž do kategorie MILFKY, které jsou prý nyní velice žádané. Jistě by se našla velká spousta mužů, kteří by si pohled na zpěvačky odhalené tělo užili. Lucka to ovšem vidí jinak.

“Každou dekádu mi volají z Playboye, že teď prý letí MILFky a já se prý dostala do této kategorie. Ale myslím, že je tady spousta krásnějších a výstavnějších těl, takže těm to přenechám,” vysvětlila zpěvačka důvod, proč o této nabídce ani neuvažuje. Celý život dostávala spíše role bláznivých holek, než sexy koček a možná proto má takový pocit.

Celebrity - další články

Doporučujeme