Po oblíbeném herci se slehla zem! Josef Abrhám se přátelům už několik měsíců neozývá

26. března 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herec Josef Abrhám v seriálu Nemocnice na kraji města – nové osudy. (Foto: se souhlasem Česká televize)

Oblíbený český herec Josef Abrhám (81) se od všech přátel, kolegů a veřejnosti stáhl do ústraní. Manžel Libušky Šafránkoé (67) nezvedá nikomu telefony už několik měsíců. Kamarádi si tak o něj začínají dělat starosti. S informací přišel deník Blesk.

Pepík mi dělá starosti. Volám mu už několik měsíců, marně. Vždycky se mi hned ozve. Zřejmě je to s ním opravdu moc vážné, sdělil Blesku herec Jan Kačer (84). Většinou telefon padá do hlasové schránky, ale ani potom se herec neozývá.Jestli je doma nebo se léčí někde v nemocnici, nevím, nikdo mi z rodiny nedal žádnou zprávu,”  dodal pro server herec.

Podle zjištění deníku Blesk má herec problémy neurologického charakteru. Je to s ním vážné. Vypadá to, že už si nikdy nezahraje, uvedl blízký zdroj Abrháma pro server. Herec má na svém kontě účinkování v mnoha filmech a seriálech. Zahrál si například v Nemocnici na kraji města, v pohádce Anděl páně 2 nebo ve filmu Přijde letos Ježíšek?.

Také se měl zúčastnit dlouho odkládaného natáčení nové filmové pohádky Princ Mamánek. Pohádka se měla točit už v roce 2016, nebyly ale peníze a my stále čekali a čekali. Život je ale na neustále čekání moc krátký. Tak jsme to s Libuškou vzdali. Není na tom zdravotně nejlíp a nikdo neví, co bude zítra, a stejně tak je to se mnou,” sdělil v minulosti Blesku herec Milan Lasica. V pohádce si měla po boku Abrháma zahrát královnu i zesnulá Hana Maciuchová (†75).

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme