Po půl roce na mateřské hlásí návrat na televizní obrazovky. Gabriela Soukalová se vrací k moderování

9. března 2022·Celebrity·Barbora Turková

Gabriela Soukalová (Zdroj: Profimedia)

Moc klidu si na mateřské dovolené nedopřála. Gabriela Soukalová by se půl roku po porodu měla vrátit k moderování pořadu Showtime na televizi Prima. Informaci přinesl deník Blesk.

Dcera Isabela se narodila teprve před pár měsíci, ale Gábina Soukalová by se na obrazovku měla vrátit co nejdřív. Prý už dokonce proběhla i kostýmová zkouška. S Gábinou jsme se o jejím návratu na televizní obrazovky bavili už dlouho, takže je to otázka blízké budoucnosti,” uvedla Zuzana Brzáková, šéfredaktorka společenské redakce televize Prima.

View this post on Instagram

A post shared by Gabriela Soukalova (@gabrielakoukalova)

Moderátorka si ale přála na mateřské zůstat delší dobu. “Pokud se bavíme o plánech na rok 2022, tak bych si opravdu moc přála dovolenou. Mateřská je sice také dovolená, je to také skvělé, ale dlouho jsme nebyli u moře, dlouho se nám nepodařilo úplně vypnout,” svěřila se na konci minulého roku. Za změnou zřejmě stojí peníze.

Jejímu bývalému manželovi Petru Koukalovi zůstal po jejich manželství luxusní dům, který Gabriela zaplatila. To jí zůstaly bohužel jen dluhy. Její současný partner a otec malé Isabelky Miloš Kadeřábek zřejmě také všechno sám neutáhne. Gábina by se tak měla opět postavit před kameru.

Celebrity - další články

Doporučujeme