Po půl roce od svatby je konec. Krásná princezna Řachanda Denisa Pfauserová se rozešla s manželem

2. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Denisa Pfauserová (Foto: ČTK)

Herečka Denisa Pfauserová prožívá těžké období. Jak se svěřila na svém instagramu, půl roku po svatbě se rozešla se svým manželem. Kráska z pohádky o princezně Řachandě se vdávala letos v červnu.

Pro herečku, která se do povědomí dostala jako princezna Řachanda ze stejnojmenné pohádky, to není nyní nejlehčí období. Půl roku po svatbě se Denisa Pfauserová rozešla s manželem Honzou, kterému přezdívala Medvídek. „Tenhle post jsem dlouho odkládala a všichni asi tušíte proč. Být to jen na mně, veřejně nikdy nic podobného sdílet nebudu, jelikož je to pouze moje osobní věc. Nicméně Vaše množící se dotazy na pana Medvídka se už nedají snést a i já musím zaplatit daň za veřejný život a přestat před tím zavírat oči,” začala Denisa, pro kterou toto oznámení muselo být obrovsky těžké.

“Je jasné, že se ptáte. Honzík byl součástí mého Instagramu a Vás bavila videa, kde mi dělal snídaně, blbli jsme a smáli se spolu. I já to měla ráda. Moc. A vždycky to byla pravda. Nicméně jsme měli život i mimo Instagram… A ten jsme se před časem rozhodli žít každý zvlášť,” pokračovala. Její život tak od červnové svatby nebral nečekaný spád.

O tom, proč se rozešli, ale herečka pochopitelně mluvit nechtěla. Nebudu tu svému muži vyznávat, co mi v životě dal, co pro mě znamená a jak ho mám stále ráda. Tohle je jen mezi námi dvěma a řeknu to pouze jemu. Stejně tak Vás poprosím, abyste mě ušetřili dotazů proč a jak k tomu došlo, jakkoli je to takto brzy po naší svatbě peprná a pikantní zpráva. Je totiž spolu s tím i velmi bolestivá a citlivá.

Denisa nedávala znát, že jsou ve vztahu problémy, které se nedají přejít. Naopak se vždycky snažila předávat pozitivní energii, i když se prala s náročným obdobím. Ale nejsem cynik nebo ledová královna. Bylo to jednak proto, že mě právě pro mou dobrou náladu většina z Vás sleduje a nikdo nestojí o depresivní statusy, a jednak proto, že to byla i pro mě částečně terapie, možnost úniku a hnací motor se z toho všeho nepos…“.

Svatba proběhla v červnu, takže ono období, kdy tajila vztahové problémy asi netrvalo moc dlouho. Jak ale sama s optimismem sobě vlastním dodala, život jde dál, a když se jedna životní kapitola uzavře, otevírá se nová. Tak snad brzy krásná herečka najde to svoje štěstí.

Celebrity - další články

Doporučujeme