Podezřelá smrt Aarona Cartera (†34). Hospodyně, kterou nikdo nezná, odmítla pustit policii

9. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Aaron Carter (Zdroj: Profimedia)

V sobotu svět šokovala informace, že zemřel zpěvák a rapper Aaron Carter (†34). Nyní vyplouvají na povrch různé informace o jeho skonu a začíná to být trochu podezřelé. Třeba v tom, že v celé události figuruje hospodyně, kterou nikdo nezná. Informaci přinesl Daily Mail.

Aaron Carter měl velké problémy s drogami a dalšími omamnými látkami a vypadá to, že i ty možná hrály roli v jeho úmrtí. Informace, které se nyní dostávají na povrch, jsou ale šokující a úmrtí začíná působit hodně zamotaně. Ze začátku to  vypadalo jako nešťastná událost, ale podle nových informací se všechno čím dál tím více komplikuje. Bývalá dětská hvězda totiž mohla být zachráněna.

V sobotu dopoledne zavolala na tísňovou linku hospodyně, že ve vaně nalezla Carterovo bezvládné tělo a že se zřejmě utopil. Jen o dům vedle ale bydlela certifikovaná zdravotnice, která nouzové volání zaslechla na svém policejním radiopřijímači. Žena měla doma dokonce i funkční defibrilátor a pochopitelně okamžitě vyběhla k sousedům, aby jim pomohla. „Slyšel jsem je volat 927D – kód pro možná mrtvé tělo – na adrese Aarona Cartera,“ uvedl soused Anthony Cheval (45), který se živí jako bezpečnostní manažer. Jeho žena Amanda je právě ona zdravotnice a manželé se společně ke Carterovi vydali.

Nicméně se k němu nikdy nedostali. „Několikrát jsem bouchal na dveře. Nakonec po několika minutách konečně otevřela žena,“ uvedl Anthony. Prý byla hysterická, s pěnou u pusy v koutkách a Anthony se zeptal, jestli potřebuje pomoct. „Ale hospodyně jenom ječela: Je mrtvý! Je po něm! Je mrtvý! Křičela to pořád dokola,“ popsal a dodal, že ženu prosil, aby je pustila do domu.

Hospodyně je ale do domu odmítla pustit. „Nemůžu vás pustit dovnitř, řekla nám. Zamkla dveře a slyšeli jsme, jak od nich utekla,“ popsal muž. Podle informací TMZ byla snaha manželů pomoci zřejmě zbytečná, zpěvákovo tělo už prý začalo jevit známky rozkladu. Zdroj z okolí hospodyně tvrdil, že ho neviděla celý pátek, ale po celou dobu s ním byla v domě. Že by si nevšimla, že leží mrtvý a rozkládá se? A proč se po něm nesháněla?

Když se ho šla prý v sobotu zeptat, zda si nedá kávu, byl už dávno po smrti. Voda ve vaně byla údajně celá zakalená a zbarvená rozkládajícím se tělem, masážní trysky byly ale stále puštěné. Jak to, že je hospodyně neslyšela? Ještě podivnější je její chování, když na místo dorazili lidé z kanceláře šerifa. Sice jim otevřela dveře, ale dovnitř je nechtěla pustit. Držela je přivřené a svým tělem tlačila, aby nešli úplně otevřít. Zdravotní sestra Amanda seděla na obrubníku a vše nevěřícně pozorovala. „Bušili na dveře a křičeli, že jsou od šerifa. Nakonec jim ta samá žena otevřela, ale nikoho nechtěla pustit dovnitř. Šerifovi muži ji ale přetlačili a vtrhli do domu,“ vypověděla.

Dům Aarona Cartera (Zdroj: Profimedia)

Muži za pár minut dům opustili a už nespěchali. Podle Amandy bylo jasné, že člověk uvnitř je mrtvý. O deset minut později dorazila do domu sanitka. Zdravotníci sice do domu pospíchali, ale vrátili se s prázdnými nosítky a odjeli. Za chvilku dorazila Carterova snoubenka a matka jejich syna, Melanie Martin a z jejího pláče se sousedé dovtípili, že mrtvým je Aaron Carter.

Policie identitu ženy, která se označuje za hospodyni, zatím nezveřejnila, ale v sousedství ji nikdo nezná a v osudný den ji viděli poprvé. „Potřebujete pomoc, někdo s lékařským výcvikem vám ji nabízí, a vy odmítnete… Nedává to vůbec žádný smysl,“ kroutí hlavou Anthony a dodává, že ženu nikdy neviděl. Záhadné také je, že když odpoledne dům s policí opouštěla, měla na sobě jiné oblečení, než když ji viděli dopoledne. Podle webu TMZ byla v domě nalezena lahvička se spoustou prášků. V Aaronově pokoji se nalezly i plechovky od sprejů, které zpěvák zřejmě inhaloval a kromě toho tu byla i dávka prášků na předpis.

Celebrity - další články

Doporučujeme