Pracoval na sobě a byl šťastný. Jennifer Aniston popsala poslední konverzaci s Matthew Perrym (†54)

13. prosince 2023·Celebrity·Redakce

Jennifer Aniston a Matthew Perry (Zdroj: Profimedia)

Svět se pomalu vzpamatovává ze smrti herce Matthew Perryho (†54), který zemřel před měsícem a půl. Z jeho odchodu byli v šoku nejen fanoušci, ale i jeho herečtí kolegové ze seriálu Přátelé. Dlouho o tom nedovedli mluvit, taková ztráta to pro ně byla.

Jednou z jeho velmi blízkých přítelkyň byla herečka Jennifer Aniston. Ta se nyní vyjádřila i pro časopis Variety a svěřila se se zajímavou informací. V den skonu představitele Chandlera si psali. Dvojice spolu byla v blízkém kontaktu a herečka se ho ptala, jak se mu daří.

V tu chvíli nikdo nemohl tušit, že je to jejich poslední konverzace. „To ráno jsme si psali. Matty byl v dobrém rozmaru. Nic ho nebolelo. Nebojoval sám se sebou. Byl v pohodě, popsala pocity z jejich SMS zpráv, které si vyměnili. Jennifer byla jednou z těch, kteří se Matthewa snažili podpořit s jeho boji s démony alkoholem a léky.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

S těmi herec bojoval celý život. Někdy mu to šlo lépe, někdy hůře. „Byl v pořádku a na nejlepší cestě uzdravit se. Pracoval na sobě, přestal kouřit a dostával se do formy. A myslím, že byl šťastný. Náš legrační Matty, všechny nás uměl rozesmát… Strašně mi chybí,“ přiznala dojatě a popsala tím pocity mnoho z nás. I nám herec velmi chybí.

Celebrity - další články

Doporučujeme