První a poslední polibek: Harry Styles má šanci splnit přání umírající dívce

1. června 2023·Celebrity·Redakce

Harry Styles, Eden Lewis (Foto zdroj: Profimedia)

Harry Styles je jeden z nejpopulárnějších zpěváků současnosti, a tak není divu, že má spousty fanynek a fanoušků po celém světě. Jedna taková fanynka je i ve velšském Cardiffu, kam Harry míří v rámci svého turné. A ta má na britského umělce velkou a emotivní prosbu. Přála by si od něj dostat svůj první a poslední polibek. Je totiž smrtelně nemocná. Informace přinesl Blesk.

Opravdu dojemné přání napsala Britka Eden Lewis přes sociální sítě svému idolovi. Dívka má ve svých sedmnácti letech rakovinu kostí. Je si tedy vědoma smutné skutečnosti, že ji nezbývá příliš mnoho času.

Harry Styles má mít 21. června koncert v místě jejího bydliště, a tak má příležitost nemocné dívce její přání splnit. O co tedy jde? Nechci umřít nepolíbená a svůj první – a zároveň poslední – polibek bych ráda dostala právě od Harryho!” vzkázala mu. Zároveň dodala, že pokud by nebyl polibek možný, byla by vděčná i za objetí.

View this post on Instagram

A post shared by Eden Lewis (@osteo_sarcomafighter)

Na její prosbu zpěvák zatím nereagoval. Pokud by se však rozhodl své oddané fanynce vyhovět, bylo by to gesto hodné světové hvězdy s dobrým srdcem. Všichni jí to moc přejeme.

Celebrity - další články

Doporučujeme