Randí spolu Rachel i Ross i v reálném životě? Jennifer Aniston a David Schwimmer jsou prý novým párem

11. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Monica a Chandler (Zdroj: se souhlasem National Broadcasting Company (NBC)

Na tohle fanoušci seriálu Přátelé čekali. Svět obletěla zpráva, že spolu představitelé Rachel a Rosse, Jennifer Aniston a David Schwimmer randí. Měli být viděni v domě herečky a nyní spolu prý tráví dovolenou v Santa Barbaře.

Kdo sledoval seriál Přátelé, nemohl přehlédnout hlavní milostnou linku mezi Rachel a Rossem. Nyní to vypadá, že se jejich představitelé opět sblížili i v reálném životě. Spekulace vznikla po uvedení speciálu Přátelé: zase spolu. V něm Jennifer Aniston a David Schwimmer přiznali, že do sebe před pár lety během natáčení byli zamilovaní. Nic spolu ale neměli, protože v tu dobu byli oba zadaní. Svou vzájemnou lásku tak přenesli do svých seriálových postav.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Zdroj sdělil reportérům Closer, že spolu dvojice od natáčení randí. “Po opětovném shledání se ukázalo, že vzpomínky vyvolaly v obou city, a že dávno pohřbená chemie stále žije,” nechal se slyšet dotyčný. Podle zdroje zůstali herci v kontaktu. Minulý měsíc přicestoval Schwimmer za Aniston z New Yorku do Los Angeles.

Tráví spolu čas v hereččině domě, kde si užívají společné večeře a společně strávený čas,” doplnil. Následně dodal, že spolu nyní odjeli na dovolenou a navštěvují spolu vinice v Santa Barbaře, které má Jennifer velmi ráda. Ani jeden se zatím k věci nevyjádřil, a tak fanouškům nezbývá, než jen snít a doufat dál. Představa páru Jennifer a David je velmi lákavá i díky tomu, že jsou oba v tuto dobu single. Snad se tak nejedná jen o sraz dobrých přátel.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme