Láska i v reálu. David Schwimmer přiznal, že byl zamilovaný do Jennifer Aniston. Jejich city byly vzájemné

3. června 2021·Celebrity·Barbora Turková

Monica a Chandler (Zdroj: se souhlasem National Broadcasting Company (NBC)

Návrat seriálu Přátelé rozpoutal šílenství. V USA kvůli vzpomínkové epizodě Friends: The Reunion spadla platforma HBO a v jednu chvíli se nemluvilo o ničem jiném. Herci vzpomínali na natáčení a odhalili spoustu pikantností. Jedna z nich se týkala i Jennifer Aniston a Davida Schwimmera, kteří hráli Rachel a Rosse.

Bylo to jen hrané nebo mezi nimi opravdu něco bylo? Fanoušci seriálu Přátelé si během sledování oblíbené show kladli otázku, zda láska mezi Rachel a Rossem byla jen hraná nebo spolu jejich představitelé Jennifer Aniston a David Schwimmer měli něco i ve skutečnosti. Vypadá to, že druhá varianta je správná. Herec prozradil, že mezi ním a jeho kolegyní jiskřilo i po vypnutí kamer.  “Během první série, možná i druhé série jsem do ní byl zamilovaný. A myslím, že v určitém bodě to bylo vzájemné,” svěřil se právě ve filmu Friends: The Reunion.

View this post on Instagram

A post shared by David Schwimmer (@_schwim_)

S tím souhlasila i samotná Aniston. Jejich vzájemné lásce ale bránil fakt, že oba dva v tu dobu byli zadaní. Herečka ale zavzpomínala na jejich první líbací scénu. “Pamatuji si, jak jsem tenkrát Davidovi řekla: ´Pokud se poprvé budeme líbat před kamerami, bude to fakt pr**el.´ Naše první líbací scéna proběhla v kavárně. Naši vzájemnou lásku a obdiv k tomu druhému jsme dali do polibku Rosse a Rachel.

Na záběrech, které se ve filmu objevily, je jasně poznat, že k sobě oba měli velmi blízko. “Byly dokonce momenty, kdy jsme se mazlili na pohovce. A já si teď říkám: ´Jak je možné, že si nikdo nevšiml, že jsem do sebe byli zamilovaní´,” divil se Schwimmer. Pravdu ale tak úplně neměl. “My to věděli,” opanovala mu jeho kolegyně Courteney Cox alias Monica.

Fanoušci ale mají drobnou naději, že by se seriálová láska přeci jen mohla promítnout i do reálného života. Jennifer Aniston se v roce 2017 rozvedla s hercem Justinem Therouxem a od té doby žádného partnera světu nepředstavila. Rozvod má za sebou i David Schwimmer a ani on se s žádnou ženou neukazuje. Že by naděje na jejich lásku přeci jen ještě žila?

Celebrity - další články

Doporučujeme