Riskují jeho zdraví. Děti Alana Delona se přou o majetek, i když slavný herec ještě žije.

14. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Alain Delon (Zdroj: Profimedia)

Pro peníze všechno. To je zřejmě heslo dětí slavného herce Alaina Delona, kteří se hádají o majetek francouzské ikony. Nutno ale dodat, že to dělají, i když Delon ještě žije. Úcta jim tak zřejmě nic neříká.

Zdravotní stav legendy francouzského filmu se bohužel nelepší. A rozhodně 88leté hvězdě nepomáhají ani neutuchající spory o dědictví, které už nějakou dobu vedou jeho potom. Situace se nelepší, ba právě naopak. Nyní do sporu musela zasáhnout prokuratura a nařídit jeho vyšetření. Podle deníku Daily Mail se mluví o hodně cca až sedm miliard korun. A to je důvod, proč se jeho děti dohadují o to, kdo usiluje o otcův život.

Herec tak musí sledovat opravdu vyhrocené spory. V nedávném rozhovoru pro magazín Paris Match třeba jeho syn Anthony řekl, že otec prožil zřejmě poslední Vánoce a je velmi slabý. Během rozhovoru se obul i do nevlastní sestry Anouchky. Tu osočil, že před zbytkem rodiny dlouho tajila skutečný zdravotní stav otce. Proto se Anthony a jeho otec obrátili na soud a požádali o ochranu. „Anthony a Alain-Fabien riskují, že pan Alain Delon předčasně zemře. Ukončili totiž jeho léčbu i lékařský dohled, a to ze zcela neopodstatněných důvodů,“ řekl advokát herce Christophe Ayela.

Stav herce se zhoršuje poslední čtyři roky. Prodělal kardiovaskulární příhodu s lehkým krvácením do mozku. Právník herce si myslí, že francouzská legenda je podle něj v ohrožení. Proto se rozhodl na Delonovy syny podat stížnost. Chce, aby herce přijel vyšetřit lékař, který o něj pečuje ve Švýcarsku. „Je to až šílené. Anthony Delon se rozhodl léčit nemoc svého otce ovocnými a zeleninovými šťávami,“ uvedl advokát Delona. Prokuratura proto nařídila vyšetření jím určeným lékařem.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme