Rodinné harakiri u Anety Krejíčkové. Její sestřenice randila s jejím partnerem

2. června 2023·Celebrity·Redakce

Aneta Krejčíková (Zdroj: Profimedia)

O herečce Anetě Krejčíkové se v posledních měsících mluví čím dál tím častěji. Může za to hlavně seriál Volha, kde hrála sexy sekretářku Květu a rozhodně v něm neměla problém s odhalenými scénami. Herečka se teď pochlubila pikantní zajímavostí z osobního života.

Herečka Aneta Krejčíková je v osobním životě šťastná vedle tělocvikáře Ondřeje Rančáka, ale jak sama nedávno přiznala, všechno mohlo být jinak. Ondřej totiž randil s její sestřenicí. „Neměli spolu úplně vztah, spíš zkoušeli, jestli by z toho mohlo něco být…“ přiznala v show Jana Krause. Posléze ale oba zjistili, že jsou spíše kamarádi a příbuzná se rozhodla, že své ex dá dohromady s Anetou. To se také povedlo.

Nová situace naštěstí rodinnými vztahy nezamávala. „Pořád se máme rády a jsme kamarádky,“ potvrdila herečka s úsměvem. Zajímavostí je také situace, když se Ondřej rozhodl požádat svou milou o ruku. Stalo se tak na divadelním jevišti, což ještě tak šokující není. .„Jenže on přiletěl kotoulem! Já to vůbec nečekala, v první chvíli jsem nevěděla, co se děje,“ smála se Aneta.

View this post on Instagram

A post shared by Aneta Krejčíková (@krejcikova.aneta)

 „Říkala jsem si: Bude průšvih, Ondra je opilý a jde sem dělat opičáky… Nakonec z toho byla žádost o ruku, takže se u mě vystřídaly všechny možné pocity, přiznala Aneta. Na začátku sice byla trochu naštvaná, pak ale pochopila, co tím Ondřej chtěl říct. Partneři jsou spolu sedm let a mají čtyřletého syna Bena a tříletou dceru Toničku.

Celebrity - další články

Doporučujeme