Rodinný život vymění za ochranu své babičky. Proč se William a Kate stěhují za královnou?

6. dubna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kate a princ William (Zdroj: ČTK)

Prince Williama a jeho rodinu čeká stěhování. Z pohodlí Kensingtonského paláce se totiž v létě přesunou do hradu Windsoru, aby byli k ruce královně Alžbětě II. Informaci uvedl deník Daily Mail.

Královna Alžběta II. už na hradě Windsor bydlí dlouho. Učinila z něj své hlavní sídlo namísto Buckinghamského paláce. Nyní se za ní přestěhují i princ Williama s Kate Middleton a jejich třemi dětmi. Deník Daily Mail s ohledem na své zdroje tvrdí, že princ s Kate už hledají školy v okolí hradu a vybírají si bydlení.

Na první pohled by se mohlo zdát, že chtějí být nablízku stárnoucí babičce, ale pravda je trochu jinde. Ve skutečnosti ji totiž chtějí ochránit před jejím nezbedným synem, princem Andrewem. Ten měl být za sexuální skandál vyloučen z královské rodiny, o což se snažil právě princ William a princ Charles.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Andrew se teď snaží být královně, co nejblíže. Byl to právě on, kdo ji doprovázel na smuteční mši za zesnulého Philipa (†99). „Existují obavy, že Andrew využívá svého vztahu s královnou jako odrazového můstku pro návrat do veřejného života. Bydlí hned vedle Alžběty a je jí vždy k dispozici,”cituje deník svoje zdroje.

Královna má pro svého syna slabost a věří v jeho nevinu. Byla to právě ona, kdo chtěl, aby ji Andrew na mši doprovodil, což se Charlesovi a Williamovi vůbec nelíbilo. Navíc by ji měl doprovodit i na tradiční červnové dostihy na závodišti Epsom Downs, které se uskuteční v rámci oslav 70. let její vlády. „Zdá se, že královna prostě nechápe, jak moc je vůči Andrewovi veřejnost pobouřená,“ cituje The Sun zdroj z královské rodiny.

Celebrity - další články

Doporučujeme