Rozloučení s Haničkou Zagorovou: Jaké nejsilnější momenty přineslo?

31. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Pohřeb Hany Zagorové (Foto zdroj: ČTK)

V úterý 30. srpna proběhlo v pražském kostele na Malé Straně rozloučení se zpěvačkou Hanou Zagorovou, která zemřela 4 dny před tím. Poslední sbohem jí přišli dát členové rodiny, přátelé a kolegové. Informace o nejsilnějších momentech přináší Blesk.

Zdrcený Karel Vágner

Hančina smrt velice zasáhla Karla Vágnera. Byl jejím kapelníkem, důvěrníkem, přítelem, a dokonce se společně přiznali ke krátkému románku. Karel ji podle jejích slov znal tak, jak nikdo na světě. Na rozloučení ho museli podpírat jak jeho manželka, tak syn Jakub. “Jsem úplně v háji, nezlobte se,” řekl Blesku.

Největší kytice od Štefana

Štefan Margita si přál, aby jeho kytice pro milovanou Haničku byla ta největší. Nemusel mít strach, že by ho někdo překonal. Zaměstnanci pohřební služby vynesli rakev, na které byla opravdu velká a nádherná kytice bílých růží.

Štefan nechtěl Hanku opustit

Poté, co byla rakev umístěna do auta, přistoupil k ní vdovec po zesnulé Haničce, aby se s ní ještě naposledy rozloučil. Prohodil s ní pár tichých slov, políbil rakev a auto nechtěl opustit, dokud k němu nepřistoupili bratři a neodvedli ho k ostatním.

Smutná zpěvačka se stejnými iniciály

Lucie Bílá má vždy co říct. Ovšem ani ona v tento smutný den nenacházela slov. “Popravdě odešla hudební legenda, ale pro mě i soukromý pilíř. Hlavně ať to zvládne Štefan a rodina. Měla jsem ji moc ráda a díky ní nosím její jméno, ale nezlobte se, ještě nemám sílu o ní mluvit,” řekla Blesku zpěvačka, jejíž vlastní jméno je Hana Zaňáková.

Hanka byla důvěrkyně i pro Dádu Patrasovou

Ta se po delší době objevila na veřejnosti po boku svého manžela Felixe Slováčka a smutek skrývala za černými brýlemi. “Já to doteď nemůžu v sobě srovnat, byla to moje kamarádka a důvěrnice. Je to velká ztráta pro všechny, nemohu tomu uvěřit. Hodně mi v životě pomáhala,” svěřila se Blesku Patrasová.

Nejsilnější objetí od přítelkyně Borhyové

Když se zdrcený Štefan vzdaloval od rakve, nejupřímněji ho utěšovala Lucie Borhyová, pro kterou byla Hanka se Štefanem jako rodina. Společně jezdili na dovolené, trávili spolu čas a Lucie nikdy nechyběla na koncertě v Lucerně. Lucie Štefana pevně držela a do ucha mu šeptala slova útěchy.

Celebrity - další články

Doporučujeme