S muži to Jiřina Bohdalová umí. Má s nimi kamarádský vztah, a to i v partnerském životě

30. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Foto: ČTK

Kamkoliv Jiřina Bohdalová vejde, upře se na ni většina pozornosti. Letos oslavila 90. narozeniny a vypadá neskutečně. Všichni jí hned skládají komplimenty a herečka je ve svém živlu. Hlavně, co se mužské společnosti týče.

Do společnosti ji pravidelně doprovází její dlouholetý partner, slovenský miliardář Ľubomír Focko. “S Lubošem nám to tak dlouho funguje, protože i ve vztahu musí mít člověk talent na kamarádství. Pak je to vyhráno a já myslím, že ho mám,” prozradila deníku Aha! sama Jiřina.

Její partner jí dělal společnost i na charitativním golfovém odpoledni a jako pravý gentleman plnil vše, co své Jiřince na očích viděl. To odpoledne se o ni ale musel dělit se čtyřmi dalšími muži – Antonínem Panenkou, Martinem Dejdarem, Matějem Ruppertem a Jiřím Strachem.

View this post on Instagram

A post shared by Jirina Bohdalova (@bohdalkajirinka)

A herečka byla z převážně mužské společnosti nadšená a viditelně omládla. Neustále se s někým objímala a smála se na celé kolo. „Já si to užívám, to já ráda. S muži mám takový příjemně kamarádský vztah… Jaký už dneska taky jiný!“ řekla Aha! spokojená Bohdalová, která je oficiálně nejdéle hrající herečkou v republice.

Poprvé se před kamerou objevila už jako čtyřletá ve snímku Pižla a Žižla a od té doby hrála ve 224 snímcích. Naposledy tomu bylo letos ve filmu Vánoční příběh, ale hereckou kariéru nekončí. „Těším se na další natáčení,“ řekla Aha! Bohdalová, kterou nyní zapsali do knihy rekordů.

Celebrity - další články

Doporučujeme