Jaromír Soukup nechal fanoušky nahlédnout do svého domova

11. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Jaromír Soukup (Zdroj: Profimedia)

Spor mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem zřejmě nikdy neskončí, ale když jde o jejich společnou dceru Rozárku, oba rodiče se snaží na maximum. Soukup Rozárce přichystal krásnou narozeninovou oslavu a sledující mohli skrz sociální sítě dokonce nahlédnout do jeho domova.

Kvůli dceři vyzdobil svůj dům balónky, upekl její první narozeninový dort a nechyběly ani zabalené dárečky. „Přípravy na oslavu v plném proudu,“ uvedl Jaromír na sociálních sítích. Fanoušci mohli jeho kulinářské schopnosti sledovat v přímém přenosu. Soukup totiž sdílel proces vaření, pečení a zdobení dortu v aktuálním čase. Kdo ví, třeba časem na obrazovky zavítá i jeho vlastní kuchařská show.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

A kdo se vlastně oslavy  zúčastnil? „Jde o malou rodinnou oslavu v kruhu nejbližších. Rozárce je teprve rok, oslavička je jen pro ni. Chci, aby cítila, že ji milujeme,“ prozradil Jaromír Soukup. Jeho příspěvky z narozeninové oslavy sklidily na sociálních sítích úspěch. Tentokrát byla převaha pozitivních komentářů a kritika vztahu s Agátou nebo jiných skandálů šla stranou.

Rozárka se Jaromírovi a Agátě narodila 11. 4. 2023. Za tu dobu se v českých médiích objevila celá řada rozepří a vypadá to, že se expartneři na cestu přátelství vydat nehodlají. Hanychová skončila u soudu hned několikrát. Soukup vysoudil zákaz zveřejňování jejich společné dcery na sociálních sítích a stejný zákaz proti Agátě získal i bývalý manžel Jakub Prachař, kterému vadilo, když influencerka používala jejich společnou dceru Miu jako prostředek k vydělávání peněz.

Celebrity - další články

Doporučujeme