Sandra Pogodová si užívá cestovatelské dobrodružství. V plavkách vypadá skoro v padesáti luxusně

12. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Sandra Pogodová (Foto: Instagram Sandry)

Herečka Sandra Pogodová, která v dubnu oslaví 49 let, si užívá odpočinku cestováním. Před dvěma týdny vyrazila do Egypta, kde si nemohla vynachválit potápění. Na Instagramu zveřejnila i několik fotek v bikinách a fanoušci nešetří chválou, jak skvěle vypadá.

Protože je v Česku v zimě zima, spoustu lidí učiní rozhodnutí jet se ohřát k moři. Přesně to také udělala herečka Sandra Pogodová. Vyrazila do oblíbeného Marsa Alam v Egyptě.

Na sociálních sítích sdílela své zážitky z potápění, které je právě v Egyptě proslulé díky četným korálům. “Podmořský svět je jako pohádka. 5 let jsem se nepotápěla a dnešek mi připomněl, jaká je to paráda. V Egyptě je pod vodou na co koukat,” napsala herečka k sérii fotek a videí, kde pózuje u dna s lahví na zádech. Podle jejího šťastného výrazu je vidět, že je ve svém živlu. “Tímto se oficiálně pasuji na starou mořskou vílu,” okomentovala vtipně video.

View this post on Instagram

A post shared by Sandra Pogodová (@sandrapogodovaofficial)

Pak ovšem vyměnila neopren za krásné bikiny a zapózovala v nich na mělčině ne jako stará mořská víla, ale krásná mořská víla. Postavu má jako lusk, což potvrdily i komplimenty v komentářích. “Klobouk dolů, moc Vám to sluší,” napsala jedna sledující. “Vypadáte skvěle, Sandro! Jste fakt šťáva,” přidala se další. “Plavky jsou TOP! Vy jste HOT,” zněl další komentář.

View this post on Instagram

A post shared by Sandra Pogodová (@sandrapogodovaofficial)

Od vody se Sandra vydala k jinému živlu, a to do pouště. “Tak první týden na Sahaře je za námi. Netušila jsem, jak je poušť nádherná a rozmanitá. Za mě je to jedno z nejsilnějších a nejkrásnějších míst, která jsem kdy navštívila,” napsala k pokračování jejího putování. Podle Super.cz její cestovatelské dobrodružství nekončí. “Vypadá to, že přeletím do Thajska. Mám v hlavě námět na román, takže v průběhu dovolené bych chtěla napsat knihu. Potřebuji na to klid,” svěřila se Sandra.

Celebrity - další články

Doporučujeme