Sandra Pospíšilová prozradila pohlaví miminka. Ukázala krásnou fotku

15. července 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Sandra Pospíšilová, dříve Parmová. Foto: Instagram / sandrapospisilova

Moderátorka zpráv Sandra Pospíšilová, dříve Parmová (34) už konečně zná pohlaví svého druhého miminka. Nastávající dvojnásobná maminka si počkala až do osmého měsíce, nakonec byla ale zvědavost silnější a s manželem se překvapit nenechali. Jestli to bude chlapeček, nebo holčička, nyní oznámili na sociálních sítích. 

Zpravodajská stálice Sandra Pospíšilová, za svobodna Parmová si své druhé těhotenství velmi užívá. Podle svých slov vždy snila o velké rodině, kvůli startu v novém pořadu CNN Prima News to ale chvíli vypadalo, že podobně velké kroky jako početí dalšího miminka budou muset chvíli počkat. Nakonec ale kariéra ustoupila do pozadí a moderátorka s manželem si pořídili dalšího potomka.

“Obálka od paní doktorky. Vydržela zavřená pár týdnů, ale nakonec jsme ji stejně otevřeli a už víme, kdo tady s námi za chvíli bude. Spousta z vás to tipla – a správně – do jaké barvy budeme tentokrát ladit. Máme opravdu velkou radost. Čekáme,” napsala Pospíšilová 14. července na svůj Instagram.

View this post on Instagram

? Obálka od paní doktorky. Vydržela zavřená pár týdnů, ale nakonec jsme ji stejně otevřeli a už víme, kdo tady s námi za chvíli bude ? Spousta z vás to tipla – a správně – do jaké barvy budeme tentokrát ladit☺️ Máme opravdu velkou radost?Čekáme….➡️??? #klukneboholka #prekvapeni #vobalce #tesimese #neuveritelne #zmena #girlorboy #genderreveal #babyontheway

A post shared by Sandra Pospíšilová (Parmová) (@sandrapospisilova) on

Zprávařka s manželem už doma mají tříletou Emilku. Vždy ale toužili po tom, aby nebyla jedináček. “Okamžitě bylo jasné, že budeme chtít poměrně rychle další miminko. Už jsme se tak domluvili i s manželem,” řekla moderátorka před časem Blesku.

Celebrity - další články

Doporučujeme