Shannen Doherty oznámila, že se jí vrátila rakovina. Nemoc už je ve čtvrtém stadiu

4. února 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Shutterstock

Shannen Doherty sdílela se svými fanoušky smutnou zprávu. Ačkoli se jí před třemi lety podařilo z rakoviny zcela vyléčit, zákeřná nemoc se jí vrátila a nyní je již ve čtvrtém stadiu. Informace prozradila v úterý v pořadu Good Morning America.

Herečka Shannen Doherty (48) v úterý v pořadu Good Morning America oznámila, že trpí čtvrtým stádiem rakoviny. Svou diagnózu se rozhodla zveřejnit kvůli soudnímu procesu s pojišťovnou, která jí podle jejích slov dluží peníze za poškození jejího domu při požáru.

Během soudního líčení by padla také slova o rakovině a Doherty proto chtěla citlivé informace se svými fanoušky sdílet dopředu a vlastními slovy.

Doherty byla poprvé diagnostikována s rakovinou prsu v roce 2015. Po dvou letech náročné léčby se nemoc podařilo překonat a v roce 2017 byla lékaři prohlášena za zdravou. Po letech se ale nemoc bohužel vrátila.

O agresivním návratu choroby se Doherty dozvěděla krátce před smrtí kolegy Luka Perryho (†52) v roce 2019. Nyní je nemoc podle jejích slov již ve čtvrtém stadiu.

“Vyjde to najevo během několika dní nebo týdne. Jsem ve čtvrtém stádiu, moje rakovina se vrátila a proto jsem dnes tady,” uvedla herečka v pořadu. “Jsem vyděšená. Strašně se bojím,” svěřila se.

Nejhorší prý bylo zprávu sdělit hereččině mamince Rose a jejímu manželovi, filmovému producentovi Kurtu Iswarienkovi. “Moje maminka je neuvěřitelně silná, odvážná bytost. Stejně tak můj manžel, ale bojím se o něj,” prozradila Doherty. Manželé zůstali bezdětní.

“Jsem radši, když to lidé uslyší ode mě. Nechci, aby to bylo překroucené soudním dokumentem. Chci, aby to bylo skutečné a autentické. Chci mít kontrolu nad svým příběhem. Chci, aby se to lidé dozvěděli přímo ode mě,” dodala Doherty.

Celebrity - další články

Doporučujeme