Shannen Doherty se nevzdává: Takhle vypadá její život s rakovinou ve čtvrtém stadiu

3. března 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / theshando

Vyslechnout si podobnou diagnózu určitě není nic jednoduchého. Americká herečka Shannen Doherty (48) nedávno přiznala, že se jí po dvou letech vrátila rakovina a nemoc už je ve čtvrtém stadiu. I když si prošla doslova peklem, nakonec se jí podařilo najít v sobě sílu jít dál. "Jsem zpátky," vzkázala fanouškům.

Shannen Doherty nedávno šokovala fanoušky oznámením, že se jí nejen vrátila rakovina, ale že už je nemoc dokonce ve čtvrtém stadiu. V emotivním prohlášení nebyla nouze o slzy a herečka se netajila tím, že si prošla opravdu hodně náročným obdobím.

Jak se ale zdá, naštěstí má při sobě ty správné přátele, díky kterým se jí v současnosti vede přece jenom o něco líp. “Po roce stráveném snahou vypořádat se s návratem rakoviny a dalším stresem, jsem konečně zpátky,” nechala se slyšet. “Starám se o sebe a bojuji každý den. Není to vždycky jednoduché. Jsou dny, kdy jsem v depresi nebo jen naprosto líná. Ale překonávám je s pomocí přátel,” napsala na svůj Instagram.

Velkou oporou jsou pro někdejší Bredu z Beverly Hills zejména Anne Marie Kortright (37) a osobní trenérka Kira Stokes (45). Díky nim se prý udržuje ve formě, chodí na procházky a pravidelně cvičí. Obě ji zároveň inspirují i ke zdravé stravě. Anne Marie zásobuje herečku novými recepty a ona se prý díky tomu učí vařit na nové způsoby.

“Byl to skvělý a produktivní týden. Cítím se lépe,” pochvaluje si Doherty.

Celebrity - další články

Doporučujeme