Smutný víkend u Tomáše Kluse. Musel se rozloučit s členem rodiny

29. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Tomáš Klus s manželkou Tamarou. (Foto: ČTK)

Těžký konec prázdnin prožívá Tomáš Klus a jeho rodina. Opustil je totiž člen jejich domácnosti, milovaný pes Kapka. Klusovi sice mají více hafanů, ale ke Kapce přilnuli asi nejvíce.

Rozloučit se s čtyřnohým miláčkem je vždycky těžké. A přesně to teď zažívá Tomáš Klus, jeho žena Tamara a tři děti Josefína, Alfréd a Jenovéfa. Jejich milovaná Kapka o víkendu zemřela. Kapko naše milovaná… Tohle je naše poslední fotka. V tu chvíli jsem ještě věřila, že vše bude jako dřív, ale osud tomu chtěl jinak. Včera jsi mi usnula věčným spánkem v náruči. Držela jsem Tě pevně u sebe v naší zahradě, pod nejvyšším stromem, a možná jsme si v tu chvíli byly úplně nejblíž za celou naší společnou cestu,“ napsala Tamara k fotce s milovanou fenkou.

View this post on Instagram

A post shared by T a m a r a  K l u s o v a (@tamara_klusova)

O Kapce se vědělo, že milovala jídlo. Nedělal jí problém sníst dělníkům, kteří u Klusových pracovali, sníst třeba svačinu. „Pes, který odmítal samotu tak ikonickým způsobem, že naše návraty do bytu – ať už po 10 minutách, nebo pár hodinách – vypadaly tak, jako by náš domov navštívilo 10 vandalů,“  pokračovala Tamara.

Sama přiznala, že ji pes vůbec neposlouchal, ale ona ho i tak milovala. Podobné pocity vyjádřil i její manžel. „Byla tak svá, že ji nešlo nemilovat. Miluju ji tak, že jsem teď trochu nesvůj. Když jsem ji poznal, lovila kapky deště na Palmovce. Od té doby byla mou Kapkou,“ napsal ke svému příspěvku a dodal i trochu svého humoru. „Byl to první pes na světě, který byl přesvědčený o tom, že je kočka.” Smutnou zprávu s nimi sdíleli i jejich fanoušci a známé osobnosti. Jednou z těch, kteří se k tomu vyjádřili, byla i zpěvačka Ewa Farna. „Kapka, ty bláho. Smutním s vámi.” Kapka bude Klusovým velmi chybět.

View this post on Instagram

A post shared by Tomáš Klus (@tomas_klus)

Celebrity - další články

Doporučujeme