Spice Girls zase spolu! Jak dnes vypadají členky slavné skupiny?

22. dubna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Spice Girls (Zdroj: Profimedia)

O víkendu se splnil sen všem fanouškům populární dívčí skupiny Spice Girls, když se na narozeninové oslavě Victorie Beckham po více než deseti letech sešla celá sestava. Holky si zazpívaly a zatancovaly jako za starých časů a David Beckham je u toho natočil.

Od té doby, co se Spice Girls v roce 2001 rozpadly, fanoušci čekají na jejich návrat a nyní se jim to částečně splnilo. Mel C, Geri Halliwell Horner, Emma BuntonMel B překvapily Victorii Beckham na její narozeninové oslavě a dokonce si společně zazpívaly hit Stop, který se ve Velké Británii probojoval na druhé místo v hlavní hitparádě.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený David Beckham (@davidbeckham)

Když David Beckham nahrál video z oslavy na svůj instagram, strhla se obrovská lavina podpory. „Moment, na který čekala celá planeta,“ zní jeden z komentářů pod videem. Hudební služba Spotify k videu napsala: „Davide, měl jsi jeden úkol a ten si splnil na jedničku!“ Další uživatelka vyjádřila nadšení: „Tak na tohle svět nebyl připravený.“

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Victoria Beckham (@victoriabeckham)


Mel B později na svůj Instagram napsala: „Termíny turné již brzy,“ ale zda se jedná o vtip či pravdu, to se zatím neví. Fanoušci by každopádně ocenili nejen turné, ale rovnou i nové album. Jistotou však je, že “Posh Spice“ neboli Victoria Beckham si svou oslavu padesátých narozenin užila naplno.

Celebrity - další články

Doporučujeme