Spletité seznámení herce Štěpána Kozuba a jeho ženy. Balil její kamarádky, pak si ho spletla s spolužákem

11. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Štěpán Kozub (Zdroj: Profimedia)

Herec Štěpán Kozub byl jedním z hostů Show Jana Krause v TV Prima. Herec promluvil třeba o svém ocenění z Las Vegas, na co sbalil svou krásnou ženu či kdo je u nich doma vlastně šéfem.

Štěpán Kozub byl donedávna známý hlavně příznivcům show Tři tygři. Nyní se dostal do povědomí i díky české hororové komedii Shoky & Morthy: Poslední velká akce. Od roku 2018 působí jako umělecký šéf Divadla Mír v Ostravě. “Teď to bude pět let, co jsme divadlo otevřeli. Bylo to zajímavé, protože když jsem do Divadla Mír přišel, vůbec nic tam nebylo. Byly to jen takové trosky,” popsal herec v Show Jana Krause.

Štěpán miluje legraci, ale je potřeba hrát i v seriózních rolí, jak sám říká. Třeba v americkém Las Vegas získal ocenění za krátký hororový film, ve kterém si střihl roli schizofrenika. “Tady není moc příležitost hrát v hororech. Spíš je to tak, že když se tu něco točí, vznikne z toho horor úplně omylem. Tohle ale byla cílená věc,” rýpl si do české kinematografie.

Kozub má doma krásnou manželku Barboru, se kterou se seznámil už na škole. Protože ale podle svých slov nepatřil mezi krasavce, musel vymyslet taktiku, jak na ní. “Šel jsem na to fikaně. Začal jsem se kamarádit se všema jejíma spolužačkama a jí jsem si nevšímal. Jen se stalo to, že z těch osmi spolužaček se mnou asi tři chtěly chodit, a ty mě nebraly… a ještě jeden spolužák se mnou chtěl chodit, ten mě paradoxně docela bral. Ale nakonec jsem to zvážil a šel jsem do svojí ženy,” prozradil herec s nadsázkou.

View this post on Instagram

A post shared by Štěpán Kozub (@stepankozub_official)

Cesta ke štěstí ale nebyla moc jednoduchá. “Přes ty kamarádky jsem se dostával až ke svojí ženě, ale potom nastal takový problém, ona si myslela, že jsem někdo jiný, než jsem. Myslela si, že jsem můj spolužák, se kterým jsme si byli hodně podobní. No a jak si mě spletla, tak si s ním začala psát, psali si asi měsíc a ona žila v domnění, že si píše se mnou. Pak se na mě vždycky na chodbě tak významně dívala, jak jsme si včera dobře popovídali online. Já jsem vůbec nechápal, o co jí jde, protože jsme si nepsali. No a ona pak nakonec zjistila, že ten, s kým si píše, je on a nejsem to já,” popsal Štěpán. Ten má se svou ženou dcerku Anežku.

Jak sám říká, šéfem domácnosti je on. I když si to možná myslí jen on. “Doteď žiju v tom, že jsem šéf. Mám doma takový hrneček, kam dávám jenom určité peníze. Dám tam třeba osm tisíc a řeknu, že tenhle měsíc je takový slabší… ale pak si kupuju zlato a tak. Žena si k tomu hrníčku chodí jako ke krmítku, a když dojdou, tak já tam zase nasypu. Dávám ho pořád výš a výš, aby to měla těžší,” říká se smíchem Kozub.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme