Stále o sobě nemůže rozhodovat. Opatrovníkem Britney Spears zůstává stále její otec

1. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Britney Spears (Zdroj: Shutterstock)

Tak moc toužila po tom, aby za svůj život mohla zodpovídat sama. Ale nepovedlo se. Soud zamítl žádost Britney Spears (39) o pozastavení výkonu funkce opatrovníka, kterou zastává její otec Jamie Spears.

Britney Spears na sebe upozornila minulý týden šokující výpovědí, kterou si přála zveřejnit. V ní mimo jiné obvinila otce z manipulace, zneužívání svých pravomocí a dalších věcí. Jamie Spears spravuje majetek zpěvačky od roku 2008, kdy po zhroucení pozbyla svéprávnosti.

Loni se ke správě jejího majetku připojila firma Bessemer Trust Company. “Žádost o okamžité pozastavení činnosti Jamieho P. Spearse jako opatrovníka byla zamítnuta,” stojí v soudním příkazu ze 30. června, který obdrželo E!News. Je to už podruhé za poslední dobu, co soud zpěvačce nevyhověl, naposledy byla její žádost zamítnuta loni v listopadu.

View this post on Instagram

A post shared by E! News (@enews)

29. června Spears také podal návrh k prošetření obvinění ze špatného zacházení, které proti němu Britney vznesla. V dokumentu se mimo jiné tvrdí, že se za poslední dva roky nevměšoval do lékařských záležitostí své dcery. Ta vypověděla, že jí nařídil medikaci, mimo jiné lithium, které jí ale nedělalo dobře. “Moje rodina s tím nic neudělala, protože to otci vyhovovalo,”dodala ve své vášnivé výpovědi.

Svěřila se, že se chce vdát a mít děti, což jí ale opatrovnictví zakazuje. “Cítím se šikanovaná a osamělá. Neměla bych mít opatrovníka, pokud jsem schopna se o sebe postarat a zajistit rodinu. Říkají mi, že neuvidím ani dolar ze svého majetku, pokud nebudu dělat, co chtějí. A platit je,” nechala se slyšet. Otec na její výpověď reagoval prostřednictvím své právničky. “Panu Spearsovi je líto, že jeho dcera tolik trpí. Velmi ji miluje a chybí mu.”

Celebrity - další články

Doporučujeme