Štefan Margita se ozval fanouškům. Slíbil jim něco, co s milovanou Hankou plánovali

23. září 2022·Celebrity·Redakce

Štefan Margita a Hana Zagorová. (Zdroj: Profimedia)

Zpěvačka Hana Zagorová (†75) zemřela na konci září a její manžel Štefan Margita se až do včerejška neukázal na veřejnosti, vyjma posledního rozloučení. Teď ale poslal fanouškům na sociální síti vzkaz a slíbil jim něco, co vyvolalo dojetí snad u každého.

Od smrti své milované ženy, se kterou byl třicet let, se Štefan Margita příliš neukazoval. Až nyní se odvážil oslovit fanoušky pomocí dojemného videa, ve kterém odhalil jedno z posledních přání Hany Zagorové. „Drazí moji přátelé, moc vás zdravím prvně od té tragédie, která se stala,“ začal Štefan a bylo hned poznat, jak se mu láme hlas.

Z jeho posmutnělého výrazu je znát, jak odchodem milované ženy trpí. „Není to lehké období, ale i tak bych vám rád prozradil něco, co jsme ještě s Hankou chystali a chceme to uskutečnit,“ prohlásil zpěvák. Když jsem dělal poctu Karlovi Gottovi, tak jsem po druhém koncertu dostal pozvání na svůj vlastní koncert do O2 areny. Když jsem přijel domů, tak jsem to Hance oznámil. Řekl jsem jí, že to bude její velký návrat po dlouhé době. Bude opět na jevišti a zazpívá svoje písničky.“

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Štefan Margita (@stefanmargita_official)

Hanka prý s nápadem souhlasila a těšila se, jak si spolu zazpívají na jevišti písničky jako Můj čas nebo Rybičko zlatá, přeju si. „Strašně se na to těším,“ řekla tenkrát doslova. Jenže, jak se říká “jestli chceš Boha rozesmát, řekni mu o svých plánech”. Ikonickému páru osud nepřál  a koncert se nikdy neuskutečnil.

„Drazí přátelé, když dovolíte, ten koncert uskutečním 24. ledna 2023 v O2 areně. Můžu vám jenom slíbit, že písnička Rybičko zlatá, přeju si, tak jako Můj čas, na tom koncertě zazní.“ Kdo na koncertě vystoupí, ještě sám neví, ale je jisté, že to bude česká pěvecká elita. Celé video ukončil prostými slovy: „Koncert bychom rádi věnovali Hance.“

Celebrity - další články

Doporučujeme