Stella poštípaná od komárů a nazí Němci. První dovolená rodinky Martiny Pártlové nebyla ideální

13. září 2021·Celebrity·Barbora Turková

Martina a Veronika vyrazili společně na dovolenou (Foto: se souhlasem Martiny Pártlové)

Jako šťastná rodinka odjeli na první společnou dovolenou. Martina Partlová vyrazila s přítelem Josefem Vařekou a dcerou Stellou do Chorvatska. I když ne všechno bylo ideální, rodinka si dovolenou užila.

Doma mají sice zahradu, bazén a veškerý komfort, ale i tak se zpěvačka Martina Pártlová a její rodina vydali autem na několikahodinovou cestu k moři. Martina vyrazila s přítelem Pepou a dcerou Stellou, které říkají Pepina, do Chorvatska. Na první pohled dovolená snů měla ale do dokonalosti daleko.

Pepinu poštípali komáři, voda v bazénu studená, moře moc slaný, všude hodně lidí, nahý Němci, na všechno čekáš dlouho a všude tě chtěj natáhnout. Příště zůstaneme doma a fotku z přístavu doklíčujeme,” shrnul první dovolenou u moře Vařeka. Martina byla spokojenější, protože po dlouhé době vyrazila do zahraničí.

S tříměsíční Stelou a Pepou si to moc užila. “Sice mám na sobě kérky každej z jinýho století, ale mentálně jsme na tom zhruba stejně. Jsem ráda, žes tenkrát na ty námluvy dorazil,” okomentovala společnou fotku z jadranského moře zpěvačka. Rodince dělala společnost Martiny kamarádka, herečka Veronika Arichteva, která vzala manžela Bisera a syna Lucu. U příští dovolené tak určitě nesmí chybět Nikol Leitbeg.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme