Surviror: Obvinění z rasismu a velké drama!

3. dubna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Survivor (Foto: TV Nova)

V Survivor proběhl klasický souboj o odměnu. Ta tentokrát představovala brunchové menu a soutěžícím se logicky sbíhaly sliny. Souboj nakonec vyhráli Lovci, jenže to nebyl jediný souboj, ke kterému ten den došlo.

Survivor je soutěž plná nevyzpytatelných momentů, a když účinkující vyhráli vysněné jídlo, dozvěděli se, že se mezi sebou nesmí dělit a mohou si zvolit pouze jeden jediný chod. O rozdělení rozhodl Filip, který nejmenší odměnu – pouhý kokos, přihrál Jackovi, protože se jako zraněný souboje neúčastnil a vydal tedy nejméně energie.

Rozhodnutí se Jackovi nelíbilo a vyvolal ostrou hádku, při které dokonce prohlásil, že se jedná o rasismus. „Černý Jack dostal bílý kokos,“ řekl rýpavě Egypťan a ostatní hráči nestačili věřit vlastním uším. Okamžitě ho napomenuli, že se jedná o nesmysl. Podle diskuzí pod články je znát, že si diváci frustrace hráčů vůči Jackovi všímají. Reality show zkrátka jede na plné obrátky.

„Tohle mě extrémně uráží, z nás všech udělal rasisty. Jasně, proto dostal bílý kokos. Chápeš to, ale není to první ani poslední věc,“ prohlásil Jakub, který se situaci nejdřív zasmál, ale později se rozvášnil a nazval Jacka volem a dalšími barvitými názvy. Hádka se vygradovala do hlasitých rozměrů a je jisté, že frustrace mezi Jakubem a Jackem bude gradovat.

Celebrity - další články

Doporučujeme