Sympatická Denisa (†35) z MasterChefa prohrála svůj boj s rakovinou

3. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Denisa Zajícová (Zdroj: instagram Denisy Zajícové)

Byla obrovskou bojovnicí, ale nakonec to bohužel nestačilo. Sympatická Denisa Zajícová (za svobodna Cziglová), která se proslavila účastí v kulinářské reality show MasterChef Česko, podlehla rakovině. Bylo jí teprve 35 let.

Denisa byla mladá, krásná a úspěšná foodblogerka, která si srdce diváků získala v kuchařské show MasterChef, které se před lety zúčastnila. Sice ji nevyhrála, ale diváci si ji zamilovali pro její bojovnost. Denisa totiž čelila nepříznivé diagnóze v podobě rakoviny. A svůj boj bohužel nakonec prohrála.

O jejím skonu informovala rodina na instagramu. Tyto řádky se nepíší lehce, ale naše Deniska dnes prohrála svůj boj s těžkou nemocí a bila se statečně, až do samého konce. Naše bolest je veliká, ale upřímně věříme, že už je jí lépe. Děkujeme všem Denisčiným kamarádkám a kamarádům, za neskutečný zájem, podporu a pomoc při péči o ni. Neznáme nikoho, kdo by měl kolem sebe tolik opravdových a aktivních přátel jako ona, ta péče nás celou dobu neskutečně dojímala. Dodávali jste celé naší rodině sílu do každého dalšího dne, byly to pro nás nejhorší chvíle života a hodně těžký boj se zákeřnou a zlou nemocí. Díky vám všem, kteří jste se snažili Denisce ty poslední měsíce a dny zpříjemnit a ulehčit. Děkujeme také andělům z domácího hospice ze Zahradnikové, za neskutečnou pomoc v těchto chvílích, díky vám všem jsme to zvládli a Deniska mohla být v pohodlí domova až do úplného konce. Sbohem lásko naše, nikdy na tebe nezapomene, teď už odpočívej. Tvoje milující rodina,“ stojí na smutném oznámení.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Life is short, enjoy it!👈🏻 (@foodtherapybydenisa)

Rakovinu diagnostikovali mladé ženě lékaři krutou nemoc v roce 2014, jen pár měsíců před svatbou. Dostala silný epileptický záchvat a zkolabovala. V nemocnici se dozvěděla, že má velký nádor na mozku. Absolvovala čtyři operace a měla absolvovat léčbu. Nakonec se ale rozhodla pro jinou variantu. Všechno jsem ale odmítla a rozhodla jsem se jíst zdravě, že vynechám cukr a maso. Mám daleko víc energie, drží to a nejsem nemocná,“ chlubila se krásná Denisa v prvních dílech kuchařské show. Věřila, že nemoc porazí, ta ale v loňském roce vrátila v mnohem agresivnější verzi.

Jedinou možnou léčbu nabízela klinika v Izraeli, pojišťovna ji ale neproplácela. Její manžel Roman na svou milovanou uspořádal sbírku. Denisa podstoupila operaci, ale před Vánoci zjistila, že léčba nezabírá a stav se zhoršoval. Začala mít problémy s řečí, nedokončovala věty, pletly se jí slova a zapomínala, co chce říct. Přidaly se potíže se zrakem, sluchem a pohybem. Teď už nemůžu nic. Jsem ráda, že si můžu jít sednout,“ přiznala maminka jedné vlastní a druhé nevlastní dcery. A situace se bohužel už nezlepšila.

Celebrity - další články

Doporučujeme