Synovi Megan Fox se smějí, že nosí dívčí šaty. Herečka ho brání a učí ho mít sebevědomí

21. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Megan Fox (Zdroj: ČTK)

Megan Fox se svěřila, že jejího syna Noaha ve škole šikanují a posmívají se mu. Může za to fakt, že osmiletý chlapec do školy nosí dívčí šaty. Podle Megan má mít její syn sebevědomí bez ohledu na to, co říká kdokoliv jiný.

Megan Fox má s manželem Brianem Austinem Greenem tři syny. Právě nejstaršího Noaha nešetří nejen lidé v diskuzích na internetu, ale i ve škole. „Nechci, aby někdy četl tyto s*ačky, protože to slyší od malých dětí z jeho vlastní školy. Ti říkají: Kluci nenosí šaty,“ řekla herečka.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Už v minulosti přiznala, že synům dovoluje nosit šaty, a co sami chtějí a co si vyberou. I proto občas zvolí šaty. I když pro Noaha vybrala liberální hippie školu, i tam mu říkají, že kluci nenosí dámské šaty ani růžovou barvu. „Snažím se ho naučit sebevědomí bez ohledu na to, co říká kdokoliv jiný. Před dvěma dny měl šaty ve škole, a když přišel domů, zeptala jsem se ho, jestli někdo ze spolužáků něco říkal. Odpověděl: Všichni chlapci se smáli, když jsem vešel. Ale je mi to jedno, hrozně moc šaty miluju,“ přiznala Fox.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Herečka, která s manželem nežije a chodí s raperem Machine Gun Kelly se také pochlubila tím, že její syn je velmi talentovaný a sám zkouší kreslit a navrhovat oblečení.I herec Austin Green před lety prohlásil, že je mu jedno, že mu někdo vyčítá, co jeho děti nosí.

Slyšel jsem od některých lidí, že nesouhlasí s tím, že má na sobě šaty. Je mi to jedno. Jsou mu čtyři roky, a pokud je chce nosit, ať je nosí. Je to jeho život, nejsou to moje šaty,“ řekl herec v roce 2017 s tím, že nikoho neobtěžuje s tím, že jeho děti nosí spíše dámské oblečení. „Pokud je chce nosit, je to na něm,“ dodal.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme