Tady se bourá jak na běžícím pásu. Jágr se srazil s tramvají: Byla to moje chyba

25. května 2022·Celebrity·Redakce

Jaromír Jágr. (Foto: ČTK)

Ve středu v Plzeňské ulici v Praze havaroval český hokejista Jaromír Jágr. Se svou Kiou narazil do tramvaje. K incidentu byla zavolaná záchranka, ale podle zveřejněných informací se nikomu nic nestalo. Informoval o tom server iDnes.

Záchranáři dnes potvrdili, že zasahovali v Plzeňské ulici. Naše posádka záchranářů tam pečovala o muže, který ale odmítl transport do nemocnice a podepsal negativní revers, řekla pro iDNES.cz mluvčí záchranářů Jana Poštová. “Krátce po desáté hodině nám byla nahlášená nehoda v Plzeňské ulici. Došlo ke střetu tramvaje s osobním vozidlem,” potvrdila mluvčí pražské policie Violeta Siřišťová. Policie v tuto chvíli zjišťují okolnosti nehody a podle informací se nehoda obešla bez zranění.

Že šlo o Jaromíra Jágra potvrdil později on sám na svém facebooku, kde se k celému incidentu vyjádřil. “Chtěl bych vám jen krátce sdělit, co se dnes stalo, kdy jsem byl součástí dopravní nehody. Byla to moje chyba. Na Plzeňské jsem se snažil přejet z jednoho směru do druhého. Kontroloval jsem si tu druhou stranu a ve vhodnou chvíli jsem do ní najel. Byl ale velký provoz a v tom jsem nestihl zareagovat na tramvaj, která jela velkou rychlostí ve stejném směru jako já, napsal hokejista.

Vděčný, že se mu skoro jako zázrakem nic nestalo, je svému autu a Bohu, který prý nad ním držel ochrannou ruku. K nehodě ihned přijela Jágrova přítelkyně Dominika a hokejovou hvězdu si odvezla. 

Celebrity - další články

Doporučujeme