Takhle dnes vypadá Natálka Grossová! Z talentované holčičky je krásná slečna

2. června 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / nataliegrossova_official

Když se Natálka Grossová (16) díky svému talentu dostala do povědomí veřejnosti, byla to ještě malá holčička. To už však dnes rozhodně neplatí. Třebaže není ještě zcela dospělá, roste jako z vody a díky mnoha pracovním nabídkám si zvládá i sama vydělávat.

Když byla Natálie Grossová (16) malé dítě, veřejnost ji znala prakticky pouze jako dceru někdejšího premiéra české republiky Stanislava Grosse (†45). Velmi brzy však zvládla dokázat, že je i mnohem víc. Svým hereckým a pěveckým talentem okouzlila producenta Františka Janečka (71), který si ji vzal takzvaně pod křídla.

První hlavní roli v muzikálu získala již v pouhých třinácti letech. Jednalo se tehdy o Ples upírů a navzdory tak nízkému věku dokázala Natálie přesvědčit kritiky i publikum, že na to má. Další role a projekty na sebe proto nenechaly dlouho čekat a dnes má mladá dívka slušně rozjetou kariéru.

View this post on Instagram

MY FAVORITE SONG FROM @ddlovato ? – Stone cold #cover

A post shared by Natálie Grossová (@nataliegrossova_official) on

Na konci září jí bude už 17 let. Propojit divadlo, studium a její vášeň pro cestování tak není vždy úplně snadné. Pilná dívka však poctivě pracuje a neztrácí energii ani odhodlání. Na snímky, které zachycují, jak během posledních let vyrostla, se podívejte do galerie pod článkem.

Celebrity - další články

Doporučujeme