Takhle dnes vypadá syn Lucie Bílé. Herec se z Francie vrátil domů pomáhat mamince

30. května 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Lucie Bílá se synem Filipem v roce 2007. Foto: ČTK

Po roce a půl ve Francii se Filip Kratochvíl (26) vrátil do Česka. Jeho hlavním cílem je pomáhat mamince. "Budu tady, dokud bude potřeba," říká. Mladík se slavnou zpěvačkou spolupracuje v divadle i při točení videoklipů.

Mladý herec a jediný syn Lucie Bílé Filip Kratochvíl už je zase v České republice. Vrátil se prý hlavně proto, aby mohl pomáhat své mamince. Zpěvačka během pandemie rekonstruovala své divadlo a stále je na něm spousta práce. “Pomáhám doma, s divadlem, snažíme se to rozjet,” řekl Super.cz Filip.

Do Francie se odstěhoval v roce 2019. “Odletěl jsem tam za partou kamarádů, kteří měli volno v bytě. Byl jsem tam rok a půl. Chtěl jsem tam zkusit žít, naučit se francouzsky. Umím základy, spíš sprostý slova, moc se to nepovedlo,” popsal s úsměvem.

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Bílá (@luciebila)

Zatímco Bílá žije ve vile v Otvovicích, Filip bydlí ve vlastním bytě v Praze. V republice teď zřejmě nějaký čas zůstane. “Budu tady, dokud bude potřeba,” uvedl

Ačkoli mu na matce velmi záleží a udělal by pro ni cokoli, snaží se dnes již dospělý muž jít i svou vlastní cestou. “Snažím se vyšlapat svoji vlastní cestičku, je to těžké pod máminým stínem. Teď ale zrovna s mámou spolupracuju. Jsem rád, že s ní řeším divadla, můžu s ní dělat videoklipy,” pochvaluje si.

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Bílá (@luciebila)

Celebrity - další články

Doporučujeme