Takhle vypadá Monika Bagárová půl roku po porodu. S kily navíc odhodlaně bojuje

7. prosince 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / bagarovamonika

Moniku Bagárovou (25) si všichni vybaví jako drobný věchýtek, který by odvál i silnější vítr. Těhotenství ale s každou ženou dělá své a tak i štíhlá zpěvačka bojuje s nějakým tím kilem, o které nestojí. Novopečená maminka se na sociálních sítích svěřila, že aby se opět cítila dobře, stala se pravidelnou návštěvnicí fitka. 

Většina lidí by si rozdílu v postavě oblíbené zpěvačky sotva povšimla, ona sama ale vnímá změny velmi silně. “Moje tělo, moje postava ještě rozhodně není ve formě na kterou jsem u sebe zvyklá a ve které se cítím dobře. Momentálně mám 6 kg nahoře,” svěřila se fanouškům na začátku října.

“I přesto, že máme doma naše malinký lásky a je to náročné, vyčerpávající a někdy opravdu přemýšlíte nad tím kdy jste se naposledy v klidu vykoupala a vyfoukala si vlasy, bychom se o sebe měly starat a zkusit udělat maximum pro to, abychom se ve svém těle cítily spokojeně a měly trochu času i pro sebe,” napsala po porodu.

Zdroj: Instagram / Monika Bagárová

Ani po dvou měsících ale hrdá máma není se svým tělem spokojená. Stále si nepřipadá tak dobře jako před porodem, a tak se rozhodla vrátit k návštěvám fitness centra. Se svojí mladší sestrou Natálkou si vyrazila dát pěkně do těla a pozdravila přitom i své istagramové sledující.

“Nejsem spokojená se svým tělem, musím ho dát dokupy,” prozradila jim a ukázala, že se rozhodně nevzdává.

Foto: Instagram / bagarovamonika

Celebrity - další články

Doporučujeme