Takhle vypadá pouhých 5 měsíců po porodu. Petra Němcová si s miminkem užívá na pláži

26. dubna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / pnemcova

Většinu z nás současná karanténa už více či méně otravuje. Topmodelka Petra Němcová (40) ji ale tráví skutečně královsky. Se svým pětiměsíčním synem Bodhim a manželem Benjaminem Larretchem si užívá ve vile u moře v Dominikánské republice.

Česká topmodelka Petra Němcová si na své rodinné štěstí musela počkat trochu déle. 15. listopadu se jí ale narodil její první chlapeček a od té doby jsou s manželem v sedmém nebi. Dvojice společně žije v Dominikánské republice ve Střední Americe.

Modelka i její manžel mají oba velmi blízko k přírodě a vyznávají buddhismus. “Naše matka země nám bezpodmínečně poskytuje vše, co potřebujeme, a ještě víc. A my jen bereme a zneužíváme ten jediný domov, který máme. Naše Země konečně začíná dýchat. Karanténa je to nejlepší, co se přírodě mohlo stát,” napsala Němcová ke snímku, na kterém se svou rodinou pózuje na pláži.

“Moje přání pro Zemi je takové, abychom všichni začali činit vědomá rozhodnutí ve všech aspektech našeho života a stali se skvělými zahradníky naší krásné Země, abychom mohli sdílet její dary s našimi dětmi a dětmi našich dětí,” vyjádřila se modelka.

“Mnozí z nás již podnikají mnoho kroků k ochraně planety, ale v našich činech můžeme vždy jít hlouběji a dále, a tím inspirovat ostatní, aby udělali to samé. Pamatujte, že každý den je Den Země,” vzkázala fanouškům.

Lásku k přírodě dvojice projevila i ve výběru jména pro syna. “Tvoje jméno je Bodhi, odvozené od starodávného buddhistického konceptu, který vyjadřuje porozumění a čisté poznání bytí ve spojení s přírodou vesmíru. V překladu to znamená osvícený a probuzený. Stav nirvány, kterého je dosaženo ‚správným způsobem života‘ v rovnováze a harmonii s přírodou,” napsala Němcová na sociální sítě před několika měsíci.

Celebrity - další články

Doporučujeme