Těhotná tenisová královna vyrazila do ráje. Petra Kvitová ani na dovolené nepolevuje a tvrdě maká

19. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Petra Kvitová na Mauriciu (Foto: Instagram Petry)

Česká tenisová hvězda Petra Kvitová rozhodně nemůže říct, že by nežila svůj život naplno. V červenci se vdala, na začátku roku 2024 oznámila, že je v požehnaném stavu a nyní vyrazila na dovolenou do ráje. Přestože si může užívat volna a těhotenství, rozhodně nehodlá usnout na vavřínech. I na Mauriciu na sobě Petra řádně maká.

Šťastná to žena. Úspěšná tenistka Petra Kvitová si loni v létě vzala Jiřího Vaňka, svého trenéra, se kterým už nějaký ten pátek tvořili pár. Na začátku ledna oznámila, že spolu čekají miminko. A momentálně si užívá parádní dovolenou v ráji, z níž se hlásí krásnými fotkami na sociálních sítích.

Konkrétně je v Africe na Mauriciu a podle fotografií, které zveřejnila, se má jistě skvěle. Na fotce sedí na krásné pláži, v pozadí palmy a spokojeně popíjí jistě nealko drink. “Probudila jsem se v ráji,” napsala k fotce. A skutečně to tak vypadá.

View this post on Instagram

A post shared by Petra Kvitova (@petra.kvitova)

Jelikož je Petra vrcholová sportovkyně, ani na dovolené a v požehnaném stavu na svou kondici nezanevřela. Na instagramu také zveřejnila fotku, jak maká v posilovně a má u toho perfektní výhled na bazén. Své sledující provokovala i fotkou ze snídaně, kterou si vychutnává opět s báječným výhledem na ráj.

Celebrity - další články

Doporučujeme