Tenor Domingo o boji s COVID-19: Jsem doma a cítím se dobře

31. března 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Španělský operní pěvec Plácido Domingo, který bojuje s nemocí COVID-19, na facebooku ujišťoval fanoušky, že jeho zdravotní stav není vážný. Po víkendových zprávách o hospitalizaci v mexickém Acapulcu v pondělí večer vzkázal, že jeho léčba pokračuje v domácím prostředí a že se cítí dobře.

“Naštěstí jsem od prvního příznaku byl pod lékařským dohledem, jak je běžné vzhledem k mému věku a dalším potížím,… Teď pokračuji v léčbě a odpočinku,” píše se v prohlášení na facebookové stránce 79letého tenora.

Rodák z Madridu informoval o svém pozitivním testu na koronavirus 22. března s tím, že se potýká s kašlem a horečkou. Po hospitalizaci v Mexiku, na které má pěvec podle agentury AP dlouhodobé vazby, jeho tým zdůrazňoval, že Domingo je ve stabilizovaném stavu.

“Jsem doma a cítím se dobře,” sdělil nyní fanouškům. “Myslím teď na ty, kdo trpí, a na všechny, kdo obětavě pracují na záchraně životů. Děkuji všem za vaši přízeň a znovu doporučuji všem, abyste zůstali v bezpečí doma,” dodal.

Domingovi bylo už v měsících před propuknutím pandemie zrušeno několik vystoupení, a to kvůli desítkám obvinění ze sexuálního obtěžování, kterým čelí od loňského roku. Španěl zprvu jakékoli nepatřičné chování odmítal, v únoru ale přišel s omluvným prohlášením, ve kterém uvedl, že upřímně lituje utrpení, které daným ženám způsobil. Odborová organizace American Guild of Musical Artists a operní společnost města Los Angeles podle AP shledaly obvinění vůči Domingovi jako důvěryhodná.

Official statement.Comunicado oficial.Comunicato ufficiale.Dear friends,a lot of confusing and incorrect…

Zveřejnil(a) Placido Domingo dne Pondělí 30. března 2020

Celebrity - další články

Doporučujeme