Tereza Ramba skočila do ledové tůňky: »Otužování je láska«

19. ledna 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herečka Tereza Ramba se otužovala v ledové tůňce. (Foto: Instagram tereza.voriskova)

Herečka Tereza Ramba (31) se nadšeně přidala k další řadě otužilců a společně s manželem a přáteli se ponořila do lednové tůňky. Nejprve to vypadalo, že herečka do ledové vody nevleze, ale nakonec se překonala a o svůj výkon se podělila s fanoušky na Instagramu. V posledním půl roce právě k otužování tíhne více lidí, většina si tak chce podpořit hlavně imunitní systém.

“Hlavně dejchat, že jo!” napsala k příspěvku na Instagram Tereza Ramba. Herečku do ledové tůně doprovodil její manžel Matyáš Ramba a její kamarádka. “Budeme muset mít ty tělíčka tak zdravé a milované, že si na nás žádné viry ani nebudou chtít vlézt,” dodala.

V příspěvku můžeme vidět i souhrn fotek, kde se herečka i chvíli odhodlává než se do ledové vody ponoří. “Otužování je láska,” napsala na závěr.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Ramba (@tereza.voriskova)

Otužování se mezi celebritami v posledním roce těší velké oblibě. Na podzim se pravidelně chodila otužovat do Vltavy například herečka Sandra Pogodová, dále moderátorka Lucie Křížková, influecerka Kamila Rundusová neboli Kamu nebo modelka Taťána Gregor Brzobohatá.

Celebrity - další články

Doporučujeme