To se Dagmar Havlové povedlo. Přijala ženu, které si cenil i Karel Gott (†80)

27. září 2022·Celebrity·Redakce

Dagmar Havlová a Karel Gott (Zdroj: Profimedia)

Aneta Stolzová působila jako mluvčí Karla Gotta (†80) sedm let. Když v létě odešla, chtěla se věnovat jiným projektům. Dlouho jí to nevydrželo a už má nový job. Její novou zaměstnavatelkou je bývalá první dáma Dagmar Havlová. Informaci uvedl Blesk.cz.

Nabídku, která se neodmítá. Když Aneta Stolzová dostala možnost pracovat u Dagmar Havlové, dlouho se nerozmýšlela. U Gottových pracovala od roku 2015 a podle jejích slov jí Mistr poslední roky říkal tisková “mlčící”. Stolzová v posledních letech jeho života fungovala trochu jako jeho ochranný štít. Zdravotně na tom nebyl nejlépe a Aneta prozrazovala jen to, co měla dovolené.

Jako tisková mluvčí Karla Gotta jsem měla možnost získat velké zkušenosti, potkat se s řadou zajímavých lidí a prožít několik fantastických let, která mě po všech stránkách obohatila. Pracovala jsem po boku člověka, kterého si dodnes velice vážím a vzhlížím k němu, uvedla marketingová manažerka ve svém prohlášení.

View this post on Instagram

A post shared by Dagmar Havlová (@dagmarhavlova_official)

V té době pracovala jako šéfová PR oddělení v Albatros Media. Pak ale přišla nabídka, která se neodmítá. „Oslovila mě Dagmar Havlová, zda bych pro ni nechtěla pracovat v marketingu její nadace Vize. Velmi si její nabídky cením a vážím,” svěřila se Aneta Blesku. Havlová je nadšená. Aneta je u mě zatím jednou nohou, ale jsem ráda, že ji mám. Ve Vizi pracujeme jenom tři a práce na různých projektech je opravdu dost, takže bude i tam pomáhat,“ usmívá se bývalá první dáma.

Celebrity - další články

Doporučujeme