Tohle je zlý sen! Damian chtěl Kordulu zaměstnat v nočním klubu a nechal se živit Žilkovou

14. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Kordula Stropnická a Damián (Zdroj: Profimedia)

Minulý týden se na veřejnost dostala informace, že osmnáctiletá Kordula Stropnická je singl. Její přítel Damian se s ní měl rozejít a dost nevybíravě rozchod okomentoval tím, že je rád, že je svobodný. A nyní se na povrch dostávají informace vztahu, který měl do dokonalosti hodně daleko.

Podle Damiana se s Kordulou Stropnickou rozcházel ve spoustě životních názorech. S dcerou Veroniky Žilkové se rozešel on sám, Kordula tuto informaci potvrdila, ale dál se k celé záležitosti nevyjadřovala. Nyní ale na povrch vyplouvají velmi zajímavé informace, které na syna bohatého podnikatele Davida Darlinga, dříve Drahokoupila, rozhodně nevrhají dobré světlo.

Podle zdroje z blízkého okolí páru mladík rozhodně nepatřil mezi pracovité lidi. Spíše naopak. „Damian nic nedělal, jenom chlastal první ligu a bydlel u Žilkové, která si pak stěžovala, že ho musí živit. Zatímco Kordula jezdí na koni a její rodina dělá všechno pro to, aby byla úspěšná, on pořád jenom pařil, vymetal večírky a některé i organizoval. Vyspával do oběda a pořád se kvůli tomu s ní dohadovali.” Jeho otec navíc vlastní několik nočních klubů v centru Prahy.

Sen jeho syna prý byl ten, že klub po otci jednou přebere a bude v něm točit velké peníze. Dokonce uvažoval o tom, že bude prodávat odlitky dámských intimních partií. Pro Kordulu tohle musel být velký šok. A určitě jí muselo bolet, když jejího přítele před dům přivezlo auto ze striptýzového klubu. „Damian to měl v hlavě nastavené jinak. Sex bral jako úplně normální věc, se kterou se obchoduje. Říkal, že bude jednou manažer Darlingu, a že bude za vodou. Měl představu, jak mu bude Kordula v klubu pomáhat,“ pokračoval zdroj.

Těžko říct, čí odlitky to měly být. Že by dospívající Korduly? Dívka prý bere vztah s hochem jako velkou životní lekci a je ráda, že to má všechno za sebou. Otec Damiana dostal v roce 2017 dokonce trest za kuplířství.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme