Tohle nikdo nečekal. Herec Pavel Nový si vyslechl krutou diagnózu

17. června 2022·Celebrity·Redakce

Pavel Nový. (Zdroj: ČTK)

Herec Pavel Nový nyní prožívá velmi náročné období. Lékaři mu oznámili krutou diagnózu - rakovinu. Herec nicméně věří v sílu medicíny a neztrácí optimismus. Informaci uvedl časopis Sedmička.

Pavel Nový, kterého si diváci pamatují jako jednoho z tatínků z komedie století S tebou mě baví svět, to v životě nikdy neměl jednoduché. Je považován za velkého sportovce, propagátora otužování a člověka, který svým pozitivním přístupem překonal všechny překážky. Po západonilské horečce málem zemřel, na čas ochrnul a pohyboval se jen s berlemi.

To, že na tom není moc dobře, se ukázalo na obnovené premiéře muzikálu Janka Ledeckého Vánoční zázrak aneb Sliby se maj plnit o Vánocích. Všichni přítomní si povšimli, že herec má za uchem gázu a náplast, která překrývá čerstvě zašitou ránu. “Dnes jsem se dozvěděl, že je to rakovina,“ svěřil se magazínu Sedmička otevřeně. Tenhle bojovník se ale rozhodně nevzdává.

Přijal roli ve zmiňovaném muzikálu, ve kterém bude muset nejen zpívat, ale i tančit. Vyhlídky sice nejsou veselé, ale Nový má stále naději v hlase. Mám se kvůli tomu po*rat? Medicína dělá mílové kroky vpřed, tak na ně spoléhám. Spoléhám na to, že se to třeba dovnitř hlavy ani nedostane. Seškrábali mi to z kosti a flákli mi tam kus kůže z krku. Doufám, že to budu mít tím pádem z krku,“ svěřil se.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme