Václav Postránecký končí v televizi! Nemoc si vybírá svou daň

25. září 2018·Celebrity·Karolína Stránská

Herec Václav Postránecký (75) končí s natáčením seriálu Krejzovi a pořadu Receptář prima nápadů kvůli závažné nemoci, se kterou bojuje. Po nedávné chemoterapii uvážil, že ze zdravotních důvodů ukončí své působení v televizi.

 „Dovolte, abychom vás informovali o tom, že ačkoli televize Prima bude natáčet další řadu seriálu Krejzovi, pan Václav Postránecký se po dlouhé úvaze rozhodl, že v natáčení už nebude ze zdravotních důvodů pokračovat,“ uvedl ředitel FTV Prima Marek Singer. Herec se teď bude plně věnovat rekonvalescenci, jak uvedl server Super.cz.

„Václav Postránecký se dokázal práci věnovat do poslední chvíle. Teď nastal čas, kdy se ale musí především postarat o sebe a svoji rekonvalescenci. Zkrátka si nemoc vybrala svou daň,“ dodala hercova manažerka Michaela Flenerová pro Blesk.cz.

„Vážení a milí, v životě každého z nás nastávají různé momenty a různá období. V tom svém právě prožívám zásadní etapu, kdy se snažím vrátit své tělo za pomoci týmu lékařů do obvyklé kondice. Je však jen na mně, abych se k celé věci postavil statečně a čelil tomu beze strachu, jak nejlépe dokážu,“ uvedl herec v červnu.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme