Věk nic neznamená! Nejvíce sexy mužem se stal šedesátník Patrick Dempsey

9. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Patrick Dempsey (Zdroj: Profimedia)

Zraje jako víno! Nejvíce sexy mužem pro rok 2023 se stal krasavec ze seriálu Chirurgové Patrick Dempsey. Sám herec to okomentoval ve stylu, že z toho byl v šoku a že si myslel, že je to vtip. Naštěstí nebyl.

U mužů často platí, že čím jsou starší, tím lépe vypadají. Zkrátka zrají jako dobré víno či kvalitní sýr. A to je i případ herce Patricka Dempseyho, který byl nyní podle časopisu People označen jako Nejvíce sexy muž roku 2023. Skromně přiznal, že když ocenění získal, pobavilo ho to a myslel si, že je to vtip.

Nutno dodat, že představitel neurochirurga Dereka Shephera ze seriálu Chirurgové často končil na místě těsně za vítězi. Vždycky jsem byl družička, nikdy nevěsta! Úplně jsem na ten titul zapomněl a nikdy mě ani nenapadlo, že bych ho někdy mohl získat,“ svěřil se pobaveně. Doma to ale neřekl ani manžel Jillian ani dětem. Budou si ze mě dělat legraci, ale to je dobře, udržuje mě to mladým.” 

View this post on Instagram

A post shared by People Magazine (@people)

Prozradil také, že je rád, že ocenění přišlo v této fázi života. Je samozřejmě hezké získat takové uznání, nakopne to trošku moje ego, ale dává mi to prostor k tomu, abych toho využil na něco pozitivního, uvedl. Herec nedávno založil na počest své nedávno zesnulé maminky speciální zařízení, které má pomáhat onkologicky nemocným pacientům. Pomoc nabízí také jejich blízkým, na které se často v těchto případech zapomíná. Ceny Nejvíce sexy muže je tedy rozhodně zasloužená.

Celebrity - další články

Doporučujeme