Velké změny v královské rodině. Harry s Meghan si budou muset hledat nové sídlo, změny čekají i bratra krále

6. března 2023·Celebrity·Redakce

Princ Harry. (Zdroj: Profimedia)

Korunovace krále Karla III. se blíží a s ním i personální změny v královské rodině. Karel se nikdy netajil tím, že chce zúžit monarchii a chystané proměny jsou toho jasným důkazem. Co čeká prince Harryho a jeho ženu Meghan či Karlova bratra Andreawa? Odpovídá web The Mirror.

Není to tak dávno, co Karel III. překvapil tím, že se rozhodl svého mladšího syn vystěhovat i s rodinou z jeho sídla ve windsorského sídla Frogmore Cottage. Místo nich by tam měl bydlet princ Andrewa, který kvůli sexuálnímu skandálu přišel o své tituly a královské rodině hodně pošpinil pověst.

Jedná se ale o velmi kontroverzní krok, protože samotné sídlo věnovala Harrymu jeho babička, královna Alžběta II.(†96) Karel III. Tak jde proti jejímu přání. A ani Andrew není nadšený. Nyní žije v sídle Royal Lodge, kde má k dispozici 31 ložnic. Teď se ale bude muset uskromnit, protože toto sídlo má jen pět ložnic.

Andrew ale bude muset nabídku přijmout a navíc si připravit hodně nerv. Jeho současné bydlení totiž trápí velká vlhkost a je nutná rekonstrukce. Těžko ale říct, z čeho by ji Andrew zaplatil, protože vzhledem k tomu, že je bez příjmů, tak na ní zatím nemá. I přesto se mladší bratr krále odmítá stěhovat.

Mezitím informaci o změně sídla potvrdil i mluvčí vévody a vévodkyně ze Sussexu. Harry ale ze stěhování také není nadšený. Ve Frogmore Cottage už vybudoval pokojíček pro svého syna a mladší Lilibet tu oslavila své první narozeniny. Harry navíc nepočítal s tím, že se dárku od babičky bude muset vzdát. Pokud si ale Karel usmyslí, že to tak bude, tak s ním ani Harryho ani Andreaw naštvaný pohled nic neudělá.

Celebrity - další články

Doporučujeme