Veřejnost a přátelé se dodatečně rozloučili s herečkou Hanou Maciuchovou

17. února 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Hana Maciuchová při autogramiádě své knihy na festivalu Svět knihy 2017. (Foto:ČTK)

Pohřeb zesnulé herečky Hany Maciuchové (+75) proběhl oficiálně před 14 dny v Olomouci pouze v rodinném kruhu. Její dlouhodobá kamarádka, Simona Postlerová, podle serveru eXtra.cz zorganizovala v kostele sv. Ludmily zádušní mši, kde na herečku mohli zavzpomínat také její dlouholetí kolegové a kamarádi. Na mši se objevili František Skopal, Jitka Schneiderová, Zuzana Vejvodová, Kryštof Rímský nebo Otakar Brousek. 

Mše se konala v úterý odpoledních hodinách v kostele sv. Ludmily na Náměstí Míru. Kolegové a kamarádi se tak zúčastnili zádušní mše za zesnulou herečku.

“Měl jsem tu čest jí poznat osobně ještě jako student. Byla to nejvíc nonšalantní dáma, kterou jsem kdy poznal za svých dvacet let u divadla,”uvedl pro Super.cz herec Kryštof Rímský.

Všichni zúčastnění na Hanu Maciuchovou zavzpomínali jako na úžasnou herečku a noblesní dámu, která přinášela divákům a lidem ve svém okolí velkou radost. “Měl jsem ji moc rád. Párkrát jsme se sešli, měli jsme spolu několik společných angažmá,” řekl herec Václav Vydra pro server eXtra.cz.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme