Veselé setkání! Princezna Kate se sešla s bývalým profesorem. Následuje jeho metody ve výchově dětí

12. února 2023·Celebrity·Redakce

Kate Middleton (Zdroj: Profimedia)

Princezna Kate je s manželem na cestách po Velké Británii. Zastavili se i v přístavním městě Falmouth, kde navštívili Národní námořní muzeum Cornwall. Ještě předtím je ale oslovil jeden muž. A Kate byla štěstím bez sebe, když zjistila, o koho jde. Informaci přinesl Daily Mail.

Muž, který královský pár oslovil, byl Jim Embury a byl učitelem dějepisu princezny Kate na přípravné škole St Andrew’s v Berkshire. Kate vypadala nadšeně, že po více než dvaceti letech vidí svého bývalého profesora, který je nyní dobrovolníkem v Národním námořním muzeu Cornwall.

Usměvavá princezna hned Emburyho objala a s potěšením přiznala, že jí setkání překvapilo. „To, co jste mě naučil, učím teď svoje děti,” svěřila se a s profesorem zavzpomínali na dobu, kdy Kate chodila do školy. A podle svého učitele se vůbec nezměnila. „Je stejně veselá jako před 25 lety,” usmíval se. „Byla skvělá studentka a její třída byla úžasná,” dodal.

Kate Middleton (Zdroj: Profimedia)

Poté, co se rodina Middletonových v roce 1986 přestěhovala z Jordánska zpět do Velké Británie, princezna navštěvovala školu St Andrew’s v Berkshire a následně přešla na nedalekou internátní školu Downe House. Následně začala chodit na prestižní Marlborough College, kde studovala dějiny umění. Ve studiu pak pokračovala na University of St Andrews, kde se potkala se svým budoucím manželem.

Celebrity - další články

Doporučujeme