Halloween podle slavných! Heidi Klum opět všechny překonala, bavila i Megan Fox

1. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Heidi Klum a Tom Kaulitz (Zdroj: Profimedia)

Halloween v České republice moc populární není, ale v zahraničí je to událost, kterou prožívají všichni včetně slavných, kteří se účastní i nejrůznějších oslav. Královnou je každoročně Heidi Klum, ale rozhodně nebyla jediná, komu se kostým povedl. Kdo další se nenechal zahanbit? Odpovídá Blesk.cz.

Alexia Bailey

Britskou modelku a influencerku Alexii Bailey u nás sice prakticky neznáme, ale ve Velké Británii je velmi populární. Tahle kočka se rozhodně nebojí odvážných outfitů, což dokázala i v Manchesteru, kam si vyrazila na večírek. Na sobě totiž jako kostým měla žlutou lepící pásku, kterou policie většinou označuje místo činu. Zajímalo by nás, zda Alexia na večírek zapomněla a nesehnala nic jiného než právě pásku, anebo zda model volila záměrně. Mrkněte na její fotku níže v galerii.

Brooklyn Beckham a Nicole Peltz

Brooklyn Beckham jeden takový halloweenský večírek pořádal. Bylo to ve West Hollywood a on a jeho manželka Nicole Peltz se inspirovali filmem Romeo a Julie. Brooklyn se na ten večer proměnil za okouzlujícího Leonarda DiCapria a oblékl kostým rytíře. Jeho manželka zase zvolila kostým anděla tak jako filmová Julie Claire Danes.

Heidi Klum a Tom Kaulitz

Německá modelka je každoročně považována za královnu Halloweenu. Vždycky si na kostýmu dá neskutečně záležet a všem vyrazí dech. A povedlo se jí to i letos. Na svou party se totiž doslova připlazila a jen málokdo ji poznal. Letos šla totiž za června nebo-li za návnadu pro svého manžela Toma Kaulitze, který se proměnil v mrtvého rybáře. „Letos budu mít kostým, kvůli kterému budu muset překonat klaustrofobii. Nemám totiž ráda stísněné prostory a můj kostým je tak těsný, že se obávám, že mě to bude děsit. Není to jako příčesek nebo paruka, které si můžete klidně sundat. Tohle je nalepené rovnou na mně, takže to prostě musím dát,” svěřila se modelka, jejíž kostým se připravoval od jedenácti dopoledne. Na koberci před fotografy se složila na zem, převedla i červí taneček a poté dávala rozhovory už jen vleže.

Justin Bieber a Hailey Bieber

Na halloweenský večírek do klubu Peppermint Nightclub ve West Hollywoodu si zašli i zpěvák Justin Bieber a jeho manželka, modelka Hailey Bieber. Justin do klubu dorazil v převleku za pohádkovou postavičku Keksíka s ručně ubalenou cigaretou v ruce. Jeho manželka zase vsadila na sexy kožený outfit, který měl zřejmě evokovat svůdnou upírku.

Lottie Moss

Dcera modelky Kate Moss Lotiie Moss rozhodně není žádný andílek. Stejně jako její maminka ráda provokuje a nebojí se odvážných fotek a modelů. A na party v londýnským klubu Laylow to opět dokázala. Dorazila totiž převlečená za podnikatelku Paris Hilton. Na sobě měla růžový volánkový top, minisukni a růžové boty na podpatku. Vše doladila účesem v podobě dvou copánků, které ještě upravila růžovými mašličkami. Těžko říct, zda se jedná o obdiv nebo o nadsázku.

Meghan Fox a Machine Gun Kelly

Herečka Meghan Fox a hudebník Machine Gun Kelly si na halloweenský večírek vyměnili barvu vlasů. Brunetka Meghan se totiž převlékla za herečku Pamelu Anderson a její blonďatý rapper se stal jejím tehdejším manželem Tommym Lee. Nutno dodat, že transformace byla opravdu dokonalá, ale dvojice zašla ještě trochu dál. Zamilované hrdličky v klubu předvedli i scénu, kdy ´Tommy´ šňupe prášek z ´Pameliných ňader´. Trocha kontroverze nikdy neuškodí, že?

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Paris Hilton a Carter Reum

Dědička hotelového impéria Paris Hilton a její manžel Carter Reum vyrazili na halloweenskou party jako superhrdinové. Paris je už přes čtyřicet, ale stále se snaží dokázat, že je sexy. Zvolila totiž upnutý modročervený kostým kapitánky Marvel. A aby jí její manžel náhodou nesebral pozornost, celý se zahalil do populárního antihrdiny Deadpoola, ve kterém nebyl skoro vůbec poznat. Ale profesionální celebrita si zřejmě i tak užila spoustu zábavy.

Podívejte se na halloweenské převleky slavných 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme