Z problémové feťačky nastávající krásná maminka. Lidsay Lohan se změnila a těší se na novou životní roli

2. května 2023·Celebrity·Redakce

Lindsay Lohan (Zdroj: Profimedia)

Lindsay Lohan se do paměti diváků zapsala jako dětská hvězda. Svou slávu ale jako náctiletá nezvládla (a nebyla jediná) a spadla do nástrah drog a alkoholu. Nyní si ale užívá roli nastávající maminky a jen září. Jak se usměvavá zrzka změnila? Odpovídá web Žena.iprima.cz.

Už jako malá holčička si Lindsay Lohan vybudovala skvělou kariéru. Zářila ve snímcích Past na rodiče, v dospívání si ji můžete pamatovat třeba ze snímků Protivně sprostý holky, Zpověď královny střední školy, Mezi námi děvčaty nebo Můj auťák brouk. Jenže čím více byla úspěšná a známá, tím více jí lákaly večírky a party, kde alkohol tekl proudem a nechyběly ani drogy.

Postupem času se více objevovaly fotografie, kde je herečka tzv. “pod obraz” než fotky z červeného koberce. Pod vlivem alkoholu a kokainu usedla za volant, pak zase kradla v klenotnictví. Do problémů se zákonem se začala dostává čím dál častěji. Problém bylo, když usedla opět za volant pod vlivem a srazila chodce. V tu dobu to vypadalo, že se z problémů už nedostane.

Vzhledem k velkému množství skandálů o ní ale filmaři přestali stát. Herečka si uvědomila sama, že se řítí do problémů a rozhodla se, že se změní. Problémová pověst ji provázela i dlouhé poté, co sekala latinu. „Nechci působit jako mučedník, ale všechno je to minulost. Ptám se lidí, jestli si uvědomují, kolik už je to let, co jsem naposledy něco provedla. V rámci veřejně prospěšných prací jsem pracovala v márnici, bylo to strašné, ale vzešla jsem z toho silnější a hlavně potrestaná. Už toho bylo dost, nechci o minulosti mluvit,“ svěřila se magazínu Variety.

View this post on Instagram

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Filmovou příležitost jí o Vánocích dala společnost Netflix ve vánočním filmu Vánoce na spadnutí, ale na tu nejdůležitější roli se připravuje až nyní ve svých 36 letech. Brzy se totiž stane maminkou, otcem dítěte je její manžel Bader Shammas. Poprvé od oznámení se Lohan pochlubila krásnou fotkou s bříškem. Ještě neprozradila, zda čeká holčičku či chlapce, ale jisté je, že se na nové životní etapy jistě nemůže dočkat.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme