Žádné sociální sítě! Dcera Beckhamových Harper může na instagram zapomenout

14. července 2022·Celebrity·Redakce

David Beckham a Harper (Zdroj: Profimedia)

Harper je čtvrtým dítětem Victorie a Davida Beckhamových. Dívce je teprve jedenáct let a rodiče jí zakázali sociální sítě. Bojí se totiž, že by se tam dívka setkala s šikanou a narážkami na svou postavu, které by nemusely zvládnout. Informaci přinesl časopis Vogue.

Body shaming neboli ponižování, posměch, narážky nebo posměšky, které jsou mířeny na cizí těla jsou jednou z běžených forem kyberšikany. Ve světě je mnoho mladých dívek, které se porovnávají s ostatními. Cítí se pak méněcenně, protože jsou s vlastním tělem nespokojené.

To moc dobře ví i Victorie a David Beckhamovy. Jejich dceři Haper je teprve jedenáct let, ale už nyní se chtějí vyvarovat tomu, aby jejich malá holčička používala sociální sítě. „Harper nemá sociální sítě, takže si s body shamingem zatím nemusíme dělat starosti. Když ale vidím, jak lidé dokážou být krutí, ano, opravdu mě to znepokojuje. Je ve věku, kdy se její tělo začne měnit,“ popsala Victoria Beckham v rozhovoru pro australský Vogue.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Podle zpěvačky a módní návrhářky je v dnešní době nejdůležitější, aby spolu rodina komunikovala, a aby byla Harper obklopena přáteli a svými nejbližšími. „Je to ale docela děsivé, nebudu lhát,“ dodala módní návrhářka. Dívka naštěstí nespěchá, aby byla dospělá a obléká se podle svého věku.

Harper podle své matky ani netouží po záplavě šminek a malovátek. S líčením si hlavu neláme a nenosí ani vyzývavé oblečení. „Nepatří k těm dětem, které chodí ven nalíčené a v crop topu,“ řekla Victoria. Dodala, že holčičce se nelíbily minisukně, které její maminka nosila, když koncertovala se Spice Girls. „Vlastně mi nedávno řekla: ,Mami, viděla jsem nějaké tvé fotky, když jsi byla ve Spice Girls, a ty tvoje sukně byly prostě nepřijatelné. Byly příliš krátké,‘“ smála se bývalá Posh Spice.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme