Záhada okolo Pavly Tomicové pokračuje. Vrátí se ještě k natáčení seriálu ZOO?

18. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Pavla Tomicová (Zdroj: FTV Prima)

Herečka Pavla Tomicová se dostala do náročné životní situace a byla nucena opustit oblíbený seriál ZOO, kde představuje veterinářku Anežku Krásnou. Nyní to ale vypadá, že existuje určitá naděje, že by se do pracovního zápřahu mohla vrátit. Informaci přinesl web eXtra.cz.

Podle původních informací to vypadalo, že Pavla Tomicová se seriálu vzdala kvůli léčbě blíže nespecifikovaných zdravotních neduhů. Proto musela zrušit veškeré své pracovní aktivity. Nicméně nyní to vypadá, že existuje jistá naděje, že se do seriálu ZOO vrátí. „V televizi už kvůli tomu probíhají přípravy,“ napsal web eXtra.cz. V televizi Prima o tom ale prý nic nevědí.

Proto se web rozhodl kontaktovat samotnou Tomicovou. „Já se omlouvám, já teď nemám čas,“ sdělila. A jak to vypadá s případným návratem na televizní obrazovky? „Ježiši, to je na dlouhé vyprávění… Je to spíš přerušení té činnosti,“ prohlásila zaskočená herečka.

Podle Primy odešla Tomicová na vlastní žádost kvůli zdraví. Její nečekaný odchod sice natáčení zkomplikoval, ale tým dělá, co se dá. ZOO se točí jen do konce června, pak definitivně skončí. Po létě by se měla začít natáčet novinka. Otázkou tak zůstává, zda o Tomicovou ještě budou stát a zda by její případný návrat celé natáčení nezkomplikoval.

Celebrity - další články

Doporučujeme