Zazvonil zvonec a pohádky je konec! Modelka Hana Mašlíková se rozvádí

31. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Hana Mašlíková (Zdroj: Profimedia)

Tak jim to opravdu nevyšlo. Modelka Hana Mašlíková oznámila, že i přes veškerou snahu se s manželem Andrém Reindersem rozvádějí a ve vztahu nemá cenu pokračovat, i když spolu mají syna Andrease.

V roce 2021 se po šesti letech manželství rozešli. Po roce se ale k sobě vrátili a vztahu dali další šanci. Bylo to hlavně kvůli synovi, pro kterého chtěli, aby vyrůstal v úplné rodině. I přes veškerou snahu to ale stejně nevyšlo. Zkusili jsme to podruhé, dali jsme tomu šanci už kvůli malému, ale nešlo to. Chtěla jsem, aby syn vyrůstal v kompletní rodině, nevyšlo to, beru to jako životní prohru. Moji rodiče jsou spolu celý život a chtěla jsem to taky tak, bohužel…, svěřila se Blesku Hanka.

View this post on Instagram

A post shared by Hana Reinders (@hanamaslikova)

Poprvé na rozvodu netrvali, bylo to spíše odloučení, ale nyní je všechno jinak. Rozvod řeší intenzivně a tak je skoro až jasné, že s manželstvím je definitivní konec. I když spolu stále ještě bydlí, rozvod je číslo jedna. Poslední rok jsme se trápili, ke konci roku jsem to odnesla zdravotně. Po reoperaci prsou jsem trpěla různými záněty žaludku nebo močového měchýře, podle mě to byla psychosomatická onemocnění. Snažila jsem se udělat maximum, ale je pro mě důležité, aby syn vyrůstal bez hádek a křiku,“ dodala.

Pro Mašlíkovou je nyní hlavní, aby byl malý Andreas spokojený. Ona sama se chce realizovat v nové práci v realitách. Hodně mě to baví a myslím, že jsem se v tom našla. André byl proti, abych to dělala, ale já si jdu vždy za svým,“ netají se. Zajímavé je, že jakmile oznámila, že se rozvádějí, přibylo jejímu manželovi na instagramu mnoho sledující. A koho překvapí, že se jedná hlavně o ženy.

Celebrity - další články

Doporučujeme